To je usnjena jakna, ki se bo spomladi znašla v garderobi vsake ženske

Navdih 21. Feb 202310:15
Kendall Jenner
Profimedia

Po Kim Kardashian, Belli Hadid, Kylie Jenner in Travisu Scottu sta zdaj na vrsti Elsa Hosk in Kendall Jenner, da jo sprejmeta v svojo garderobo. Motorističnemu trendu ni videti konca.

V modni sezoni jesen-zima 2022/23 je na modnih brveh zacvetela množica motorističnih jaken, usnjenih rokavic in zaščitnih hlač, ki jih je navdihnila motociklistična estetika. Prej je bilo rečeno kot storjeno: zvezdniki niso čakali, da bi na ulicah New Yorka, Los Angelesa in seveda Pariza sprejeli trend motoristov.

Motoristični trend spet zastopan v ulični modi

Kultni kos je seveda usnjena jakna, ki so jo modne hiše in oblikovalci z veseljem ponovno oblikovali. Diesel je pod vodstvom Glenna Martensa izdelal seksi hibridno različico, Dior jo je sublimiral z neonskimi barvami, kot sta limonina rumena in živo zelena, medtem ko je Coperni ustvaril motoristično mini krilo, še en ključni trend tega leta.

Dior
Profimedia

Po Kim Kardashian, Belli Hadid in Kylie Jenner se motorističnemu trendu pridružuje tudi Kendall Jenner

Po Kim Kardashian in njenem (seveda) modelu Balenciaga ali Dui Lipi in Julii Fox so na vrsti Bella Hadid, Kylie Jenner, Elsa Hosk in Kendall Jenner, ki bodo leta 2023 poskrbele, da bo trend bajkerjev zasijal.

Kim Kardashian
Profimedia

Bella Hadid je bila 22. maja 2022 v spremstvu svojega fanta Marca Kalmana opažena v Chelseu v rumeno-črni dirkaški jakni z napisom podjetja Yamaha, ki izdeluje avtomobile. S spretno feminiziranim motorističnim oblačilom je jakno kombinirala s širokimi usnjenimi hlačami, ujemajočim se ultra seksi topom in še enim trendom, tokrat s pasom z metuljčki s kristali.

Bella Hadid
Profimedia

Kylie Jenner in Travis Scott pa sta zaigrala na karto ujemanja oblačil z dvema belo-rdečima motorističnima jaknama. Ker se pri modi vedno potrudi, je mladenka jakno kombinirala s še enim odličnim trendom: minikrilom iz džinsa. Popolno ujemanje!

Kylie Jenner
Profimedia

Elsa Hosk ima vse lastnosti motoristke

Elsa Hosk je bila na ulicah Los Angelesa opažena v usnjeni motoristični jakni. Manekenka je ni kombinirala z enim, ampak kar z dvema trendoma sezone. Črne cargo hlače in usnjeni škornji za popoln neobajkerski videz.

Kendall Jenner se prepusti motorističnemu trendu

Trend motorističnih jaken bo leta 2023 postal nepogrešljiv: Kendall Jenner je na ulicah Los Angelesa izbrala rumeno-črno motoristično jakno. Ta kos je kombinirala s preprostimi kavbojkami in mokasini.

Kendall Jenner
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.