Umetne rože za valentinovo? (ANKETA)

Navdih 14. Feb 202410:09 0 komentarjev
lego šopek, rože, umetne, plastične
Foto: PROFIMEDIA

V zadnjih letih se je razvil nov trend, podarjanje umetnih rož ljubljenim osebam. Bi tudi vi izbrali takšno darilo? Bi ga bili veseli?

“Ko boš prišel, zmeraj prinesi mi rože,” poje star slovenski šlager. Rože so pač eno najpogostejših daril, ki jih poklanjamo ljubljenim osebam. So znak pozornosti, ljubezni.

In valentinovo je zagotovo dan, ko se bo lepega šopka ali vsaj lepe rože razveselila marsikatera ženska, morda tudi kakšen moški.

V zadnjih letih pa se je razvil trend, ki nasprotuje kupovanju ali podarjanju pravih, naravnih rož. Razlogi so različni: od okoljevarstvenih (vzgoja rož jemlje površino, ki bi jo lahko uporabili drugače in porabi preveč vode, umetnih gnojil …) do etičnih (škoda je vzgojiti živo bitje samo za to, da bo umrlo v neki vazi).

Umetne rože tako niso več nekaj redkega. In če smo včasih že na prvi pogled vedeli, da gre za umetno cvetje ali rastlino, danes ni več tako. Trendu umetnih rož se je priključil tudi eden največjih proizvajalcev igrač.

Na družbenih omrežjih je tako vzniknilo na tone fotografij in videoposnetkov, ki kažejo na nov trend v darilih za valentinovo – lego rože.

Rože so seveda, tako kot vse druge igrače tega proizvajalca, sestavljive. Obdarovanka (ali obdarovanec) si jih lahko sestavi sam, seveda pa je verjetno lepše, če jih dobi že sestavljene. Lahko pa jih sestavljata tudi skupaj.

Komentarji ob posnetkih so različni. Od navdušencev do tistih, ki takšno “pozornost” za valentinovo zavračajo. “Oh, želim si ljubiti moškega, ki bi mi za valentinovo podaril lego šopek,” je ob enem od posnetkov zapisala neka uporabnica družbenih omrežij.

Kaj pa menite vi? Bi bili veseli takega šopka ali umetnih rož na splošno? Bi jih izbrali za darilo? Veseli bomo, če boste odgovorili na vprašanja v naši anketi.

Loading…

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!