Nečakinji princese Diane s polbratom obnoreli modni svet

Magazin 09. Maj 202211:45 > 13:03
Lady Amelia, Lady Eliza, Samuel Aitken
Profimedia

Sta plemkinji z nazivom lady, njun priimek je Spencer in sta nečakinji pokojne princese lady Diane. Lepotici iz visoke družbe, ki se jima je na modni pisti pridružil še polbrat …

Pravijo jima tudi najlepši dvojčici iz visoke družbe, kar 29-letni lady Amelia in Lady Eliza zagotovo tudi sta. Obnoreli sta modni svet, zdaj pa se jima je na modni poti pridružil tudi čeden mlajši 19-letni polbrat Samuel Aitken.

Lady Eliza, Lady Amelia
Profimedia

Svet že dolgo pozna dvojčici, nečakinji princese Diane, hčerki njenega brata Charlesa Spencerja (59) ter nekdanje soproge, manekenke Victorie (57), Samuel pa je Victorijin sin iz drugega zakona. V novi kampanji za modno hišo Michael Kors, katere snemanje je potekalo v Los Angelesu, sta sestri skupaj z bratom navdušili prav vse. Dvojčici so pri reviji Tatler na začetku leta razglasili za najlepši sestri visoke družbe. Takega mnenja je tudi Donatella Versace (67), ki je ponosno pozirala s sestrama.

Lady Amelia, Lady Eliza, Donatella Versace
Profimedia

Amelia in Eliza sta se pred kratkim preselili iz rodnega Cape Towna v London. Omeniti moramo še njuno najstarejšo sestro, lady Kitty Spencer (31), ki je prav tako lepotica, in brata Louisa Spencerja (28). Slednji se je pojavil tudi na poroki princa Harryja in Meghan Markle ter obnorel dekleta po vsem svetu.

Lady Diana
Profimedia

In da je družina res velika, pove dejstvo, da imata sestri tri mlajše polbrate iz očetovega drugega in tretjega zakona.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.