Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump znova postala spletna senzacija

Magazin 31. Okt 202118:29 > 01. Nov 2021 23:07 0 komentarjev
Melania Trump
PROFIMEDIA

Nekdanja prva dama slovenskih korenin Melania Trump se je znova pojavila v javnosti skupaj s svojim možem in nekdanjim predsednikom ZDA Donaldom Tumpom. Družbena omrežja pa so ob tem preplavili posnetki, kjer se v enem trenutku nasmejana 51-letnica, obrne stran od moža in zavije z očmi.

Melania Trump je zopet postala spletni hit, ko se je z možem — nekdanjim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom — v soboto udeležila bejzbolske tekme v Antlanti. Na posnetkih, ki so zaokrožili po družbenih omrežjih, pa so jo očitno znova ujeli “nejevoljno”. Melania, v nekem trenutku nasmejana, se je namreč obrnila stran od svojega moža in zavila z očmi, kar so seveda ujele tudi kamere.

V dobi spleta pač nič ne ostane neopaženo in podobno je bilo tudi v tem primeru. Pod objavami na družbenih omrežjih se sicer vrstijo namigovanja o tem, ali imata zakonca Trump morda težave v partnerskem odnosu, nekateri ugibajo, da je Melania nesrečna, spet drugi pa dvomijo v njeno spontanost in ji celo pripisujejo, da je ‘kisli obraz’ zaradi iskanja pozornosti zaigrala. Namreč to ni bilo prvič, da so nekdanjo prvo damo slovenskih korenin ujeli objektivi, in to ravno v trenutkih, ko ji je bilo vsaj na videz neprijetno.

Spomnimo, da je podobno odreagirala tudi ob slovesu iz Bele hiše, ko sta se z Donaldom, po koncu njegovega predsedniškega mandata, odpravila na Florido. Medtem, ko si je ob pristanku letala njen mož vzel nekaj minut in vljudno pomahal množici, se Melania ni dala motiti in je preprosto odkorakala naprej.

Še pred tem pa je imela manjši incident z Trumpovo hčerko Ivanko Trump. Na srečanju v okviru nacionalne konvencije republikanske stranke v Beli hiši, je Melania po vljudnostnem pozdravu Ivanki namenila nenavaden izraz. Takrat so postajale tudi vse glasnejše govorice, da se z Ivanko ne razumeta najbolje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!