Nekdanji guverner in igralec Schwarzenegger zavihal rokave in zakrpal cesto

Magazin 12. Apr 202320:35 2 komentarja
Zajem zaslona/TWITTER

Nekdanji kalifornijski guverner in igralec Arnold Schwarzenegger se je naveličal ogromne luknje v svoji soseski, zato je stvari vzel v svoje roke. Prijel je za lopato in luknjo zakrpal z asfaltno mešanico.

Nekdanji guverner in igralec Arnold Schwarzenegger se je naveličal ogromne luknje v svoji soseski v Los Angelesu, zato je vzel lopato in luknjo s pomočnikom zakrpal.

Posnetek “dobrega dela” je delil na družbenem omrežju Twitter in ob tem pripisal: “Potem ko se je celotna soseska razburjala zaradi velikanske luknje, ki že več tednov nagaja voznikom avtomobilov in kolesarjem, sem jo s svojo ekipo popravil.” Dodal je še, da je namesto pritoževanja vedno bolje poiskati rešitve.

Schwarzeneggerjev tiskovni predstavnik Daniel Ketchell je po dogodku pojasnil, da so stanovalci Brentwooda večkrat zaprosili za popravilo omenjenega odseka ceste, a do zdaj niso bili uslišani, piše Associated Press (AP).

Županja Los Angelesa Karen Bass je prejšnji teden objavila načrt za popravilo večjega števila poškodovanih ulic v mestu, saj so zimska neurja za sabo pustila številne luknje in razpoke. Po pisanju AP so na losangeleško občino od 30. decembra do 6. aprila prejeli 19.692 zahtevkov za popravilo cest, do zdaj naj bi cestne službe popravile vsaj 17.549 lukenj.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje