Nenavaden poklon: v črnilo tetovaže so dodali pepel pokojne rokerske legende

Magazin 18. Apr 202421:42 0 komentarjev
James Hetfield
Foto: PROFIMEDIA

Frontman legendarne ameriške zasedbe Metallica se je na poseben način spomnil še ene legende rock glasbe.

Kitarist in pevec skupine Metallica James Hetfield si je omislil novo tetovažo, ki pa je drugačna od vseh ostalih. Frontman Metallice je na Instagramu objavil fotografijo svojega sredinca, na katerega so mu vtetovirali pikovega asa. Gre za referenco na pesem in album Ace Of Spades skupine Motörhead.

Povezave z legendarnimi rokerji pa se tu ne končajo. Kot je Hetfield zapisal v objavi na Instagramu, so črnilu za tetovažo dodali ščepec pepela pokojnega frontmana skupine Motörhead Lemmyja Klimsterja, ki je po diagnozi raka umrl leta 2015. “Pozdrav mojemu prijatelju ter inspiraciji. Brez njega ne bi bilo Metallice,” je zapisal.

Lemmy, s pravim imenom Ian Kilmister, je bil ustanovitelj in frontman britanske rock skupine Motörhead, ki je bila ustanovljena v sedemdesetih letih. Kot piše Sky News, je izdala več kot 20 albumov z uspešnicami, kot so Overkill, Iron Fist in že omenjena Ace Of Spades.

James Hetfield
Foto: Instagram/zajem zaslona

Kitarist in pevec Hetfield, ki je z bobnarjem Larsom Ulrichom v zgodnjih osemdesetih ustanovil Metallico, je tudi v preteklosti izpostavljal pomemben vpliv, ki ga je skupina Motörhead imela na Metallico. Tako je leta 2022 pozval k uvrstitvi skupine v dvorano slavnih rock & rolla, piše Sky News.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!