Nenavadna reševalna akcija: Tesli na pomoč “priskočila” plavajoča savna (VIDEO)

Magazin 03. Feb 202415:35 1 komentar

Nenavadna reševalna akcija na Norveškem je dobila srečen epilog. Prezebli voznik potopljene Tesle in sopotnik sta se lahko hitro ogrela, saj ju je "rešila" plavajoča savna.

V Oslu se je v četrtek odvila nenavadna situacija, ko je voznik Tesle zapeljal s pomola v ledeno mrzlo vodo, piše Reuters. Na pomoč mu je “priskočila” plavajoča savna, ki je prevažala turiste.

Kapitan Nicholay Nordahl je bil na križarjenju s savno po fjordu, ko je eden od njegovih gostov opazil električni avtomobil, ki je bil potopljen v ledeno mrzlo vodo.

“Voznik in sopotnik sta bila zelo pretresena zaradi tega, kar se je zgodilo. Ko smo ju potegnili na krov, sem ju poslal v savno, da sta se ogrela,” je za Reuters povedal Nordahl.

“Temperatura vode je znašala pol stopinje Celzija. Ko smo prišli do njiju, nista veliko govorila, prav tako sta se zelo počasi premikala, res sta bila v šoku,” je še dodal.

Policija v Oslu je na družbenem omrežju X sporočila, da vzrok, zakaj je avtomobil končal v vodi, še ni znan, voznik in sopotnik pa v nesreči nista utrpela poškodb.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje