Nepričakovano modno sodelovanje: Balenciaga in Simpsonovi

Magazin 07. Okt 202122:00 > 22:00 0 komentarjev
balenciaga
Profimedia

Francoska modna hiša Balenciaga je na predstavitvi svoje nove kolekcije v Parizu navdušila s sodelovanjem s kultno serijo Simpsonovi oziroma The Simpsons. Pred modno revijo so namreč predvajali 10-minutni film, v katerem je Balenciaga oblekla glavne akterje.

V nedeljo so bili obiskovalci tedna mode v Parizu na težko pričakovani prireditvi ikonične znamke Balenciaga deležni 10-minutne epizode Simpsonovi oziroma The Simpsons, v kateri so se na pisti pred zvezdniškimi gosti, kot so Kim Kardashian, Kanye West in Justin Bieber, sprehodili glavni akterji serije.

Med epizodo so se risani junaki igrivo norčevali iz ugleda modne hiše zaradi velikih, drznih in pogosto tudi dragih modelov, pri čemer se je Marge zaradi prevelikih blazinic v ramenih svoje obleke zataknila v vratih, Homer pa je skoraj omedlel, ko je videl, da neki Balenciagin kos stane neverjetnih 16 tisoč evrov.

balenciaga
Profimedia

V nekem trenutku je Bart na rolki pridirjal na modno pisto, oblečen v belo majico in usnjene škornje čez kavbojke, gostom revije pokazal zadnjico, potem pa sta se mu pridružili še čudoviti sestri Lisa in Maggie, obe oblečeni v rdečo obleko z naborki.

balenciaga
Profimedia

Simpsonovi pa niso bili edini, ki so se podali na modno brv, saj so se na njej pojavili tudi nekateri drugi nastopajoči v kultni nanizanki. Smithers, Patty in Selma Bouvier ter šef Wiggum so se po mnenju številnih izkazali bolje kot nekatere izmed popularnih manekenk, kota sta Kendall Jenner in Kaia Gerber. Tudi lastnik gostilne Moe Szyslak se je izkazal za nepričakovanega profesionalca na modni pisti, oblečen v prevelik rjav jopič Balenciaga in rjave čevlje.

balenciaga
Profimedia

Da ni bila revija nič manj spektakularna od siceršnjih, ki smo jih lahko do zdaj spremljali na tednih mode v Parizu, priča tudi zloglasna prva vrsta, v kateri so med drugim sedeli Kanye West, Justin Bieber, Kim Kardashian in najbolj prepoznavna urednica katerekoli revije – Anna Wintour.

balenciaga
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!