Neprijetno presenečenje za Olivio Wilde: dokumente o skrbništvu dobila na odru

Magazin 28. Apr 202208:16 > 08:36 0 komentarjev
Olivia Wilde, skrbništvo
PROFIMEDIA

Igralka Olivia Wilde je dokumente o skrbništvu nad otrokoma prejela popolnoma nepričakovano – kar na odru. Rjavo kuverto, v kateri so bili dokumenti o skrbništvu nad otrokoma, ki jih imata z bivšim partnerjem Jasonom Sudeikisom, so ji izročili med predstavitvijo novega filma v Las Vegasu.

“To je zame?” je z mirnim glasom vprašala igralka in režiserka Olivia Wilde, ko so ji v torek na odru prireditve v Las Vegasu izročili dokumente z oznako “osebno” in “zaupno”. Po poročanju BBC je šlo za dokumente o skrbništvu nad otrokoma, ki ju imata z bivšim partnerjem Jasonom Sudeikisom.

Olivia Wilde, skrbništvo
PROFIMEDIA

Vsebino kuverte je na hitro pregledala in nato nadaljevala nastop. Videti je bilo, kot da je igralka prejela nov scenarij za film, piše BBC, toda v sredo se je izkazalo, da gre za dokumente o skrbništvu nad otrokoma, ki ju imata Wilde in Sudeikis.

Vir blizu Sudeikisa je za Variety povedal, da igralec ni vedel, kdaj in kje bodo njegovi bivši partnerici kuverto izročili, saj je to izključno v domeni podjetja, ki dostavlja sodne pozive. “Sudeikis nikoli ne bi dopustil, da ji dokumente izročijo tako neprimerno,” je še dodal vir.

Wilde je najbolj znana po svoji vlogi Remy Hadley oziroma “Trinajst” v seriji Zdravnikova vest. S Sudeikisom, ki ga javnost najbolje pozna po vlogi v seriji Ted Lasso, sta se spoznala leta 2011. Igralca sta se leto kasneje zaročila in imata dva otroka. Razšla sta se leta 2020.

Olivia Wilde, Jason Sudeikis
Igralca na rdeči preprogi leta 2019 (Vir: PROFIMEDIA)

Na dogodek se je odzval tudi organizator dogodka CinemaCon. V izjavi za Variety je zapisal, da bo ponovno preveril svoje varnostne protokole; pojavljajo se namreč vprašanja, kako je dostavljalec pisma sploh lahko prišel neposredno na oder, še poroča BBC.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.