Netflix snema serijo o avstralski “avanturi” Novaka Đokovića

Magazin 13. Jan 202214:44 > 15:25 0 komentarjev
Novak đoković
PROFIMEDIA

Saga Novaka Đokovića v Avstraliji, ki se vse bolj zapleta, bo dobila tudi svojo različico na malih ekranih. Ena najbolj priljubljenih platform za pretočne vsebine Netflix je namreč začela snemati serijo o avstralskih "avanturah" Novaka Đokovića.

Drama, ki jo prvi teniški lopar sveta doživlja v “deželi tam spodaj”, bo po poročanju britanskega časnika Daily Mail dobila tudi svojo filmsko ustreznico. Netflix naj bi snemanje dokumentarne oddaje že začel, koliko epizod bo serija imela in kdaj naj bi ugledala luč dneva, pa za zdaj še ni znano.

Filmska ekipa naj bi bila že v Avstraliji in je začela snemanje enega najbolj dramatičnih začetkov v zgodovini odprtega prvenstva Avstralije. Producent, ki stoji za dokumentarno serijo, je po podatkih, ki jih je pridobil Daily Mail James Gay Rees, ki je bil zaslužen že za uspešno Netflixovo serijo o najbolj znanem imenu dirkalnega športa – Michaelu Schumacherju.

Novak Đoković sicer trenutno še vedno čaka na odločitev, ali bo lahko ostal v Avstraliji in zaigral na prvem turnirju velike četverice v sezoni 2022 ali bo moral državo zapustiti. Odločitev naj bi bila po zadnjih informacijah znana v petek zjutraj.