Netflixova uspešnica Anatomy of a Scandal, terapija za prevarano Sienno Miller

Magazin 01. Maj. 202217:30 > 18:24
Delite:
anatomy-of-a-scandal-1
Foto: Netflix

Pred 17 leti se je angleški igralki Sienni Miller podrl svet, ko je v javnost prišla novica, da jo zaročenec, igralec Jude Law, vara z varuško svojih otrok. Prve tedne je bila v takem šoku, da se ne spominja niti tega, kaj se je pravzaprav dogajalo okrog nje, je pozneje priznala. No, zdaj v Netflixovi uspšenici Anatomy of a Scandal igra prevarano ženo politika in v smehu pravi, da je bila to brezplačna terapija.

Sienna Miller, 40 let, brez dvoma ve, kako je biti prevarana ženska, in tudi dobro ve, kako se počutiš, ko tvoje ponižanje spremlja ves svet in vsi mediji. Leta 2005 je bila namreč tako kot glavna junakinja Netflixove serije Anatomy of a Scandal del drame, ko jo je njen zvezdniški partner Jude Law prevaral z varuško svojih otrok iz prvega zakona s Sadie Frost.

“Stara sem bila komaj 23 let in znašla sem se pred veliko preizkušnjo, za katero sem upala, da je ne bom nikoli doživela. Če se ti srce zlomi pred očmi javnosti, je težko že zjutraj vstati iz postelje, kaj šele vsak večer stati pred 800 ljudmi, kajti takrat sem ravno igrala v predstavi Williama Shakespeara As You Like It. To je zadnja stvar, ki jo želiš početi,” je razkrila 40-letna zvezdnica. “Bilo je res težko. Povrhu se je to zgodilo ravno sredi največje gonje s paparaci, prav v Londonu je bilo takrat najhuje. In vedeli so, kje bom vsak večer. Nekaj tednov se sploh nisem nič zavedala, prav nimam jih v spominu.”

Jude Law, Sienna Miller
Foto : Profimedia

In čeprav serija Anatomy of a Scandal, ki trenutno skoraj povsod zaseda prvo mesto po gledanosti, seveda ni narejena po Siennini zgodbi, pa lahko vseeno potegnemo nekaj vzporednic. “Seveda se mi je zdelo kar malo čudno, ko smo snemali serijo, a nekako me je privlačilo vse skupaj. Kot da bi se šla nekakšen psihološki turizem. Zanimivo se je bilo ponovno vživeti v vlogo prevarane žene, ” je Sienna povedala za NBC News Sunday Today: “Seveda je drugačna zgodba, a vse skupaj se mi zdi zelo domače. ”

Foto : Netflix

Danes je zvezdnici morda že vse skupaj smešno, takrat pa je bila to zares prava drama. Ni šlo le za nezvestobo Juda Lawa, ampak je varuška Daisy Wright vse skupaj tudi prodala tabloidu Sunday Mirror, in menda naj bi prešuštnika eden od otrok celo ujel v postelji ter ju zatožil mami Sadie Frost, torej prvi Judovi ženi. Skratka, drama, vredna posebne serije na Netflixu. Sienna ima devetletno hčerko Marlowe z angleškim igralcem Tomom Sturridgem.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar