Neverjetna podobnost: Josipa Lisac ima dvojnico

Magazin 15. Feb 202410:53 0 komentarjev
Josipa Lisac
Josipa Lisac s sestro (Foto: Josipa Lisac/INSTAGRAM)

Legendarna hrvaška pevka Josipa Lisac je ena najprepoznavnejših in najbolj spoštovanih glasbenic na Balkanu, le malokdo pa ve, da ima tudi mlajšo sestro Mirjano, ki ji je neverjetno podobna, celo tako, da veliko ljudi misli, da sta dvojčici.

Josipa Lisac je včeraj praznovala 74. rojstni dan, ob tej priložnosti pa je na Instagramu objavila fotografijo iz mladosti, ko je bila stara 14 let.

Le malokdo ve, da ima Josipa Lisac tudi mlajšo sestro Mirjano. Ta ni tako znana kot njena sestra, a ji je zelo podobna, tako da jo marsikdo zamenja s slavno pevko.

Josipa in Mirjana sta si zelo blizu, a se Mirjana v javnosti skoraj ne pojavlja. Zato je fotografija, na kateri se vidi, kako zelo sta si podobni, požela veliko zanimanja javnosti. Pred štirimi leti je Lisac namreč delila fotografijo, na kateri pozira z Mirjano, spletni sledilci pa so mislili, da gre za njeno dvojnico, saj sta si podobni kot jajce jajcu.

Josipa Lisac s sestro Mirjano
Foto: Josipa Lisac/Instagram

“S sestro Mirjano” je Lisac zapisala pod fotografijo, ki jo je opremila s ključniki sestri, sreča in prijateljstvo. Lisac namreč večkrat poudari, da je sestra tudi njena najboljša prijateljica in največja podpora in zaveznica.

“Veliko si zaupava, veliko se pogovarjava o vsem. Res sva si zelo podobni, karakterno pa sva si zelo različni. In še dobro, da sva si. Meni ni nič težko narediti, ona pa reče: ‘Oprosti, ampak meni se to res ne da, nima smisla’,” je v intervjuju za portal 24 sata razkrila Lisac.

V intervjuju je še povedala, da se s sestro veliko družita. “Velikokrat me pokliče, naj pridem k njej, ker je njen sin božanski kuhar. Tako se je zgodilo, da sama skoraj ne kuham več,” je še povedala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!