Neverjetna preobrazba igralke Bridget Fonda

Magazin 03. Feb 202208:15
Bridget Fonda
Profimedia

Bridget Fonda je bila pred 20 leti ena najbolj iskanih igralk, zvezdnica, ki je prišla iz hollywoodske aristokracije, saj je njen oče sloviti igralec Peter Fonda, njena teta pa je neuničljiva Jane Fonda. A očitno si je Bridget želela nekaj povsem drugega - miru in družinskega življenja brez rdečih preprog in kamer.

58-letna Bridget je zadnji film posnela leta 2002 s slavnim Tarantinom, kjer je igrala pomembno vlogo v uspešnici Jackie Brown. Odlična je bila v Nikiti, v uspešnicah Sostanovalka, Doc Hollywood, Mali Buda, Boter 3, no, po poroki s skladateljem Dannyjem Elfmanom in rojstvu sina Oliverja pa se je želela popolnoma posvetiti družini. Bridget se je zadnjič na javni prireditvi pojavila leta 2009, nato pa o njej tako rekoč ni bilo ne duha ne sluha, čeprav je z družino ves čas živela v luksuzni losangeleški soseski Encino, kjer so njeni sosedje sami zvezdniki.

Bridget Fona
Profimedia

Pred kratkim pa je Bridget med nakupovanjem v lokalni trgovini v svoj objektiv ujel eden od fotografov in tuji mediji so se takoj razpisali o njeni preobrazbi. Brez podnapisov je igralko zelo težko prepoznati, saj je sprememba precej neverjetna. Bridget se je v 12 letih zredila za vsaj nekaj deset kilogramov pa tudi v obraz je popolnoma neprepoznavna.

Bridget Fonda
Profimedia

A menda je Bridget zadovoljna s svojim življenjem, uživa v vlogi žene in mame, predvsem pa daleč od kamer in blišča.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje