Nezakonski sin Arnolda Schwarzeneggerja koraka po očetovih poteh

Magazin 31. Okt 202120:05
Arnold Schwarzenegger
Profimedia

Igralec avstrijskega rodu in nekdanji kalifornijski guverner ima pet otrok. Štiri je dobil v zakonu z Mario Shriver, s katero sta bila poročena 25 let.

Enega od otrok, sina Josepha Baeno, pa je dobil s sobarico, ki je bila več kot 20 let uslužbenka pri njegovi družini. Zaradi tega sta se s soprogo Mario tudi ločila. A zdaj so vsi ti dogodki že preteklost, z Josephom imata danes lep odnos in se odlično razumeta.

Očitno pa je, da Joseph koraka po športni poti svojega očeta. Pred igralsko kariero je bil namreč Arnold nadvse uspešen bodibilder in prav šport je bil njegova odskočna deska v svet hollywoodskih uspešnic, v katerih je igral.

Joseph Banea, Arnold Schwarzenegger
Instagram/osebni arhiv

Joseph Baena, ki se je rodil leta 1997, že dolgo priteguje pozornost javnosti – predvsem zaradi svojega videza in tudi dejstva, da čedalje bolj spominja na očeta. Na družbenem omrežju redno objavlja prizore svojih treningov, rezultat tega pa je močno in mišičasto telo.

Joseph Banea
Instagram/osebni arhiv

Z očetom se očitno zelo dobro razumeta, saj z oboževalci rad deli prizore z njunih druženj. Prav tako se lepo razume s preostalimi sorojenci, polbratoma Patrickom in Christopherjem ter polsestrama Katherine in Christino. V družbi očeta je tako na začetku oktobra praznoval rojstni dan in videti je, da sta izjemno povezana.

Arnold Schwarzenegger
Instagram/osebni arhiv

Arnoldu je očitno uspelo vzpostaviti lep odnos z otroki, pa tudi z nekdanjo soprogo Mario sta ostala v dobrih odnosih. Ne skriva dejstva, da je na to izjemno ponosen, tako kot je ponosen na dosežke vseh svojih otrok.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje