Nicolas Cage razkril svojo najljubšo, nenavadno obliko testenin

Magazin 25. Apr 202210:00
Nicolas Cage, Riko Shibata
Profimedia

Nicolas Cage je na vprašanje o njegovi najljubši obliki testenin podal zelo zanimiv odgovor, ki je v marsikom vzbudil radovednost, za kakšno obliko ''pašte'' gre.

Na Reddit Ask Me Anything je eden od uporabnikov igralca vprašal, katera je njegova najljubša oblika testenin. “Nekoč, pred približno 25 leti, sem šel v italijansko restavracijo v San Franciscu s Charliejem Sheenom, kjer so imeli testenine v obliki kvadratne cevi. Poskusila sva jih z velikim zanimanjem in tako zelo so nama bile všeč, da sva se naslednji dan vrnila ter jih jedla še enkrat.”

Nicolas Cage ni izdal imena restavracije, ta oblika testenin pa ni običajna, zato je skrivnostni odgovor sprožil nekakšno internetno preiskavo na Twitterju in v spletnem svetu hrane. Eater SF je sprožil iskanje in pozval domačine San Francisca, naj pomagajo najti ime restavracije in posledično testenin, ki jih je zveznik jedel pred več kot dvema desetletjema. Vsi upajo, da jim bo uspelo razvozlati to skrivnostno uganko.

Igralec je za People razkril tudi svoj zadnji podvig. Pred kratkim je izšla akcijska komedija z naslovom Unbearable Weight of Massive Talent, v kateri Cage igra različico sebe. “Svojemu mlajšemu jazu bi rekel: Vse bo v redu.  Tvoje sanje se bodo uresničile, samo vztrajati moraš.”

Z ženo Riko Shibata letos pričakujeta otroka, igralec pa ima iz prejšnjih razmerij dva sina, Westona (31) ter Kal-Ela (16).

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje