Nikoli ne bi uganili, česa George Clooney ne počne že 25 let

Magazin 09. Jul 202211:45
George Clooney
Foto: Profimedia

Zvezdniki nemalokrat presenetijo s svojimi navadami. Eden med njimi je zagotovo George Clooney, ki je povedal, da že 25 let ne hodi k frizerju.

Igralec George Clooney (61) velja za enega največjih hollywoodskih igralcev in zapeljivcev. Dolgo je bil tudi okoreli samec, vse dokler ga ni omrežila lepa in uspešna odvetnica, s katero se je poročil in dobil dvojčka. Pred kratkim pa je v nekem intervjuju povedal podrobnost iz svojega življenja, in sicer, da že 25 let ne hodi k frizerju, temveč si lase striže kar sam, s pomočjo strižnika. Očitno mu gre striženje dobro od rok, saj nikoli nihče ni komentiral njegove pričeske. Vprašanje je le, ali se sam striže tudi za razne vloge v filmih, saj mora včasih imeti specifično pričesko. O tem pa igralec ni povedal ničesar.

George Clooney
Profimedia – George Clooney v seriji Urgenca

”Sam se strižem že 25 let, odkar sem si kupil strižnik Flowbee. Narejen je tako, da ima sesalnik in prirezovalnik, tako da lase, ki so zelo močni, hkrati postriže in jih tudi takoj posesa. Za svojo pričesko potrebujem natanko dve minuti,” pravi George in lahko mu samo čestitamo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar