Nina Badrić vse presenetila z novo barvo las in pričesko

Magazin 29. Sep 202212:15
Nina Badrić
Andreja Damnjanović

Hrvaška pevka Nina Badrić se je, kot kaže, odločila, da je čas za spremembo.

Hrvaška pevska diva Nina Badrić je znana po številnih pričeskah, ki smo jih do zdaj že videli in občudovali.

Nedavno pa je na svojem Instagram profilu še posebej presenetila, ko je pokazala blond barvo las, ki je pri njej že nekaj časa nismo videli.

Marsikdo je bil nad takšno spremmebo navdušen, med komentarji pa se je znašla tudi slovenska voditeljica Ivana Šundov, ki je zapisala: “Vau, ni pomembno, ali je nova ali stara, fake ali prava. Lepo ti pristaja.”

“Seveda mi laskajo komplimenti na račun videza in všeč mi je, ko so ljudje presenečni, ko izvedo, koliko let štejem, saj bi mi jih dali veliko manj. No, jaz sem oseba, ki veliko vlaga vase, in to predvsem v svoj duh. Ko je duh mlad in lep, so leta zares samo številka,” je pred časom dejala za tportal.hr.

Pevka je to poletje odlično izkoristila, kot vsako leto se je tudi to leto za nekaj časa preselila na Hvar, kjer ima že leta čudovito hiško.

A v nasprotju s preostalimi poletji je bilo to nekoliko bolj delovno, saj sta bili zadnji dve leti za glasbenike slabi, zato številni zdaj poskušajo nadoknaditi vse, kar so zamudili.

Tudi Nina ni izjema, pa vendar se ji je uspelo spočiti, napolniti baterije in se pripraviti na vse nove projekte, ki jo čakajo to jesen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.