Nina Pušlar za svojo zvesto publiko pripravlja nekaj posebnega

Magazin 21. Mar 202310:30
Nina Pušlar
Matic Kremžar

Najbolj predvajana slovenska izvajalka zadnjih treh let si je zadala največji projekt v karieri. Pripravlja veliki koncert v Stožicah.

Nina Pušlar je v leto 2023 vstopila silovito: pesem Malo, malo, 4. singel s 7. studijskega albuma ter takoj vrh YouTuba in kraljevanje na radijskih postajah. Imela je dva velika dvoranska koncerta. In zdaj si je zamislila še en ogromen projekt, ki ga namerava uresničiti letos decembra. Gre za najbolj ambiciozen projekt v pevkini karieri, v katerem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru jo bo spremljalo 24 glasbenikov, z Nino bodo nastopili tudi gostje presenečenja, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico. V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov.

Nina Pušlar
Matic Kremžar

”Svoj prvi nastop v areni Stožice sem poimenovala Nina Pušlar Show. Želim namreč, da je od prve do zadnje minute nekaj tako posebnega, ne le za publiko in sodelujoče, ampak tudi zame. Zelo se veselim vseh priprav, ki nas čakajo. S projektom se že ukvarjamo, saj si lahko mislite, kakšen zalogaj je to,” je dejala Nina.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.