Nov dom pevke Rihanne ima čudovit razgled

Magazin 14. Apr 202310:15
Rihanna
Profimedia

Kupila je stanovanje v 40. nadstropju razkošne stolpnice, njeni sosedje pa so znani ljudje iz sveta zabavljaštva.

Dosedanji dom je očitno postal premajhen za pevsko zvezdnico Rihanno in njenega partnerja, A$AP Rockyja. Imata enoletnega sina, pevka je zdaj drugič noseča. Zvezdnica je zato kupila penthouse v razkošni stolpnici v Los Angelesu, ki se imenuje The Century oziroma Stoletje. Za stanovanje je odštela 21 milijonov dolarjev, med njenimi sosedi pa je med drugim slavni igralec Denzel Washington,

Novi dom pevke in njene družine zavzema celotno 40. nadstropje stolpnice, veliko pa je 864 kvadratnih metrov. Iz stanovanja se razlega pogled na celotno mesto. Doslej je Rihanna živela v precej manjšem stanovanju, saj je njen prejšnji dom obsegal 325 kvadratnih metrov.

Rihannino stanovanje
Profimedia

Prostori so veliki in svetli, saj je velik del stanovanja zastekljen z velikimi okni, ki segajo od tal do stropa in ponujajo čudovit razgled na Los Angeles in ocean. Ima veliko dnevno sobo, štiri spalnice in kar šest kopalnic. V stanovanju je še hišni kino z udobnimi, z žametom prevlečenimi zofami.

Rihannino stanovanje
Profimedia

Kuhinja je sodobno zasnovana in sredi nje kraljuje velik otok, ki ga krasi pult iz iz belega marmorja. Verjetno so Rihanno ob iskanju ustreznega novega bivališča še najbolj navdušile štiri velike terase, razporejene okrog celotnega stanovanja.

Rihannino stanovanje, kuhinja
Profimedia

Po Forbesovi lestvici je Rihanna najbogatejša glasbenica, njeno premoženje je ocenjeno na 1,4 milijarde dolarjev. Ob glasbi se je spustila tudi v modne vode, saj ima svojo uspešno modno blagovno znamko Fenty. Stanovanje je kupila od lastnika tehnološkega podjetja Afterpay, Nicka Molnara. Zanj je najprej hotel iztržiti 28 milijonov dolarjev, a je pozneje pristal na pevkino ponudbo, ki je 7 milijonov dolarjev nižja. Pred tem je bil čudoviti penthouse v lasti zvezdnika serije Prijatelji, Matthewa Perryja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.