Nov rdeč madež na fasadi luksuzne soseske v središču Ljubljane (FOTO)

Magazin 15. Feb 202415:20 17 komentarjev
Schellenburg
Foto: N1

Na fasado luksuzne soseske Schellenburg v središču glavnega mesta, kjer so stanovanja kupili številni znani in uspešni Slovenci, so neznanci vrgli barvo.

V središču Ljubljane se je konec lanskega leta zaključila gradnja luksuzne soseske Schellenburg. Sosesko sestavljata dve stavbi, v katerih je skupaj 125 stanovanj. Portal Necenzurirano je pred dnevi pisal, da imajo stanovanje v soseski številna znana imena, in sicer nekdanji generalni direktor policije Marko Pogorevc, dolgoletna sodelavka pokojnega Janeza Zemljariča Irenka Erjavec, poslovnež Janko Jenko in številni drugi. Tam ima stanovanje tudi investitor Schellenburga in znani poslovnež Jože Anderlič.

Kompleks Schellenburg pa ni navdušil vseh prebivalcev prestolnice. V preteklosti je že bil tarča vandalov, zdaj pa so mimoidoči opazili nov madež na fasadi te luksuzne stavbe.

Pri Schellenburgu novega rdečega madeža za N1 niso želeli komentirati, na Policijski upravi Ljubljana pa so povedali, da v zadnjih dneh na tem območju niso prejeli nobene nove prijave zaradi vandalizma.

Schellenburg
Foto: N1
Schellenburg
Foto: N1

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje