Novi dokazi, ki potrjujejo, da sta Leonardo DiCaprio in Gigi Hadid res par

Magazin 04. Okt 202209:00
Gigi Hadid
Profimedia

Že pred tedni so vzklila namigovanja, da je na obzorju nov zvezdniški parček, a igralec Leonardo DiCaprio in manekenka Gigi Hadid se na vse pretege trudita, da ju ne bi zasačili. To pa jima tudi ob nedavnem obisku Pariza ni najbolj uspelo.

Francoski fotografi so namreč ujeli Gigi Hadid, ki je po dolgem dnevu na pariškem tednu mode vstopila v sloviti pariški hotel Royal Monceau. Le nekaj trenutkov pozneje je v ta isti hotel vstopil še igralec. Naključje?

Mediji so prepričani, da ni tako. TMZ, ki je prvič poročal o skrivnem snidenju domnevnih ljubimcev, je imel namreč še več informacij o dogajanju v francoski prestolnici. Tri ure po omenjenem dogodku je namreč DiCaprio zapustil luksuzni hotel, tik za tem mu je sledila tudi manekenka. Oskarjevec je večer preživel v družbi prijateljev, a številni so prepričani, da obisk pariškega hotela vendarle ni naključje.

Prejšnji teden so namreč igralca opazili med obiskom Milana, kjer je prav tisti čas potekal italijanski teden mode, Gigi Hadid pa se je sprehodila po Versacejevi modni pisti. Številni so prepričani, da je to prvo skupno potovanje para, ki se na vse moči trudi, da bi svoje razmerje ohranil skrito pred mediji.

Leonardo DiCaprio
Profimedia

DiCapria in Hadidovo so ameriški mediji sicer v začetku septembra ujeli na eni izmed newyorških zabav. “Leo je bil s prijatelji, Gigi s prijateljicami, vsi skupaj pa so se družili za isto mizo,” je o tem povedal eden izmed očividcev. V družbi so ju opazili tudi v času newyorškega tedna mode. Govorice o novem parčku na zvezdniški sceni so vzklile pred nekaj tedni, potem ko je igralec končal dolgoletno zvezo s Camilo Morrone.

Pri 25 letih se njegova zveza konča?

Če govorice držijo, je igralec po dolgih letih prvič v zvezi z dekletom, starejšim od 25 let. Po Hollywoodu namreč krožijo govorice, da je številne zveze končal prav v obdobju, ko je dekle dopolnilo 25 let. Ne le, da je Gigi čez omenjeno mejo, poleg tega je tudi mamica dveletni hčerki Khai, ki jo ima z glasbenikom Zaynom Malikom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.