Obisk ekipe Dallas Mavericks odmeva na družbenih omrežjih

Magazin 09. Avg 202116:01 > 18:11 0 komentarjev

Slovenija se je z obiskom ekipe Dallas Mavericks, ki je prišla k Luku Dončiću, znašla v središču pozornosti ljubiteljev košarke. Posnetki njihovega sprehoda v Ljubljani se viralno širijo po družbenih omrežjih.

V Slovenijo so danes prileteli lastnik Dallas Maverickskov Mark Cuban, novi športni direktor Nico Harrison, novi trener Jason Kidd, pomočnik športnega direktorja Michael Finley in svetovalec kluba, nekdanji košarkar Dirk Nowitzki.

V Slovenijo naj bi prinesli ponudbo Luki Dončiću za podpis nove petletne pogodbe v vrednostni 207 milijonov dolarjev.

Del ekipe, med njimi Nowitzki, Kidd in Finley, se je sprehodil po ljubljanskih ulicah, kjer jih je ujela tudi naša ekipa. 

Bralci ugibajo o jutrišnjem podpisu pogodbe

Naš video sprehoda ekipe po središču Ljubljane, ki ga je na svojem profilu delil športni komentator Kevin Gray Jr., je naštel že okoli 28 tisoč ogledov.

Glede na to, da je Nowitzki za naš portal dejal, da danes ne bo dajal izjav, da bo pa več povedal na jutrišnji konferenci, komentator sklepa, da se zdi zelo verjetno, da bo jutri tudi podpis pogodbe z Dončićem.

Novico o obisku sta na Twitterju delila spletna portala Eurohoops in Basketnew.com, pa tudi twitter profil navijačev omenjene košarkarske ekipe All Things Mavs.

Na obisk je opozoril tudi ugledni športni novinar Tim MacMahon, ki ima na Twitterju 151 tisoč sledilcev. Ob objavi video posnetka je zapisal, da se bo sestanek z Dončićem zgodil v torek.

 

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!