Oboževalci zaman stiskali pesti za Khloe: ni romance s “seksi Italijanom”

Magazin 28. Sep 202207:30
Khloe Kardashian
Profimedia

Ameriško resničnostno zvezdnico Khloe Kardashian so v Milanu, kjer se odvija teden mode, opazili v družbi italijanskega igralca Micheleja Morroneja.

38-letna Khloe, najmlajša od treh sester Kardashian, je pred kratkim s pomočjo nadomestne matere dobila drugega otroka z nekdanjim partnerjem Tristanom Thompsonom, ki je malo pred tem priznal, da jo je varal.

Ne le to, v času, ko sta skupaj pričakovala sina, ki se je rodil to poletje, je izvedela, da je košarkar medtem postal oče še enemu otroku, ki sta ga spočela z žensko, s katero je skakal čez plot v času razmerja s Khloe.

Oboževalci resničnostne zvezdnice in poslovne ženske zato stiskajo pesti, da bi končno našla ljubezensko srečo, in so upali, da se nekaj plete med njo in sedem let mlajšim Morronejem, ki jo je spremljal na reviji Dolce & Gabbana.

(Ta ugledni italijanski oblikovalski tandem je v Milanu predstavil kolekcijo Ciao, Kim v sodelovanju s Khloejino starejšo in slavnejšo sestro Kim.)

“Tako dobro sta videti skupaj”, je o domnevnem paru zapisal nekdo na TikToku, drugi so ugotavljali, da bi seksi Michele Khloe gotovo nosil po rokah – v nasprotju z nekdanjim partnerjem.

Na bleščečem dogodku sta Khloe in Michele, zvezdnik Netflixove poljske erotične uspešnice 365 dni, sedela tesno drug ob drugem, družbo pa so jima delali še otroci Kim Kardashian in Kanyeja Westa ter njihova babica (in Khloejina mama) Kris Jenner.

Morrone je na Instagramu pozneje objavil tudi utrinek iz zaodrja revije, kjer je Khloe nežno držal okrog pasu in ji šepetal na uho, obiskovalci dogodka pa so ju posneli med plesom v objemu.

A postavni igralec, ki živi v Milanu in je bojda samski, je kmalu utišal govorice in za ameriške tabloide povedal, da s Khloe nista zaljubljena, pravzaprav sta se na omenjeni reviji D & G srečala prvič (in morda zadnjič?).

Pred objektive sta se, kot pravi, skupaj postavila čisto po naključju in na predlog ekipe, ki skrbi za medijsko prisotnost slavnega sicilijanskega modnega dvojca. Dodal je, da je bila članica klana Kardashian zelo prijazna, to pa je tudi vse.

Pred Thompsonom je bila Khloe Kardashian v dolgoletni zvezi s še enim košarkarjem, Lamarjem Odomom, ki se je poleg drugih osebnih težav znašel v primežu odvisnosti od mamil.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.