Obožujete serijo Bridgerton? Oglejte si prvi posnetek druge sezone.

Magazin 24. Okt 202119:00 > 19:18 0 komentarjev
Bridgerton
Profimedia

Če ste si hit ameriškega medijskega podjetja Netflix ogledali na dušek in že komaj čakate drugo sezono, imamo za vas prvi vpogled v dogajanje škandaloznega rentgenskega obdobja londonske elite.

Potem ko si je v prvem mesecu predvajanja kar 82 milijonov gospodinjstev po vsem svetu ogledalo dramatično, romantično in na čase zelo vročo serijo, katere vsebina temelji na romanih pisateljice Julie Quinn, je bilo le še vprašanje časa, kdaj bo Netflix potrdil produkcijo naslednjih sezon.

Zeleno luč so tako dobile še vsaj tri sezone, težko pričakovana druga sezona pa bo tako luč sveta ugledala nekje v začetku leta 2022. Medtem ko se je prva sezona osredotočila na ljubezensko življenje Daphne Bridgerton, bomo v drugi lahko občudovali osvajalske podvige njenega starejšega brata Anthonyja, ki je tokrat odločno v iskanju popolne žene zase.

V središču knjižne serije je sicer osem romanov, od katerih se vsak osredotoča na enega od potomcev aristokratske angleške družine Bridgerton. Želje celotne snemalne ekipe seveda so, da bi na Netflixovem platnu upodobili vseh osem knjig. Zagotovo pa tudi vaše.

Oglejte si prvi vpogled v drugo sezono Netflixove serije Bridgerton:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!