Oče Matthewa McConaugheyja umrl med ljubljenjem z njegovo mamo

Magazin 24. Nov 202212:00
Matthew McConaughey
Profimedia

Igralec Matthew McConaughey, ki je pred dnevi izdal spomine Greenlights, je igral že številne vloge junakov, pustolovcev, ljubimcev, a sam pravi, da je njegova daleč najljubša in najpomembnejša vloga biti oče trem otrokom, ki jih ima z ženo Camilo Alves. Ne zaradi poklica, ampak zaradi vloge očeta se počuti priviligiranega in tudi odgovornega. 

”Edina stvar, za katero sem vedno vedel, da si jo želim, je, da postanem oče. In zato je zame to najpomembnejša in najbolj odgovorna stvar na svetu,” je za HuffPost povedal dobitnik oskarja, ki je v svojih spominih Greenlights razkril, da je njegov oče James McConaughey umrl med spolnim odnosom z njegovo mamo Kay. Tako se je zgodilo točno tisto, kar je napovedal njegov oče, se je spominjal igralec. “Klicala me je mama: Tvoj oče je umrl. Kolena so se mi zašibila,” je zapisal McConaughey v odlomku, ki ga je delila spletna stran revije People. ”Nisem mogel verjeti. Bil je moj oče. Nihče ali nič ga ni moglo ubiti. Razen mame. Meni in mojim bratom je vedno govoril: Fantje, ko bom šel, se bom ljubil z vašo mamo. In to se je tudi zgodilo. Doživel je srčni infarkt, ko je dosegel vrhunec.”

Igralec, ki se je rodil po tem, ko sta se njegova starša tretjič poročila, je njuno vez opisal kot tihi ocean v nevihti.  “Včasih sta bila nasilna,” je povedal za People. “Kot pravim v knjigi, sta tako komunicirala.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.