Oče Miley Cyrus z zaročenko, le malo starejšo od Miley

Magazin 21. Nov 202215:00
Billy Ray Cyrus
Profimedia

Glasbenik in igralec Billy Ray Cyrus je pred kratkim oznanil zaroko z avstralsko pevko Firerose, s katero sta se spoznala pred 12 leti na snemanju serije Hannah Montana.

61-letni Billy Ray Cyrus, sicer oče pevke in igralke Miley Cyrus, nekdanje otroške zvezdnice v uvodu omenjene serije, je povedal, da je po daljšem težkem življenjskem obdobju zdaj končno našel srečo.

Spomladi se je namreč vnovič razšel s 55-letno dolgoletno soprogo Tish, nekaj mesecev zatem pa je umrla še njegova mama.

Nekaj zaslug pri tem, da se je zvezdnik kantrija zaročil s 27 let mlajšo Firerose (ta je le pet let starejša od njegove prvorojenke, 29-letne Miley, in leto mlajša od njegove najstarejše posvojenke Brandi), ima tudi Billyjev nemški ovčar Tex, ki je igralca redno spremljal na snemanju Hanne Montane.

Nekega dne se je, ko je Texa peljal med borovce, da bi štirinožec “opravil svoje reči”, na vratih pojavila Firerose in prvi hip je vedel, da je to dekle nekaj posebnega, se spominja Cyrus. Čeprav takrat na avdiciji za vlogo v seriji ni bila uspešna, pa je spoznala moškega, ki je zdaj njen zaročenec.

Billy Ray jo je namreč z opozorilom na vsiljive starejše moške, kakršen je sam, in zagotovilom, da se ji ni treba ničesar bati, ker jo bo varoval Tex, povabil na ogled snemanja, da bi malce spoznala način dela in morda pridobila koristne kontakte za prihodnost.

S Firerose sta razvila prijateljski odnos in v času pandemije začela skupaj pisati pesmi, kmalu pa je druženje preraslo v nekaj več in avgusta letos je Cyrus zaprosil za roko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.