Od kronanih glav do glasbenikov, to so najbolj dragocene zbirke nakita

Magazin 30. Okt 202206:18 0 komentarjev
Moissanite diamanti
Instagram/finne_jewelry

Največji zvezdniki svetovnega kova ne varčujejo z denarjem, ko beseda nanese na nakit ter dragulje in diamante. Najsi bo zaročni prstan za milijon dolarjev ali redka ogrlica, ki z vrtoglavo vrednostjo navadnim smrtnikom ostaja povsem nedosegljiva, zvezde brez dvoma vedo, kako obogatiti svoje zbirke in zakladnice.

Tako smo pobrskali po spletu in sestavili seznam največjih zvezdniških imen, ki se lahko pohvalijo z zavidanja vrednimi zbirkami draguljev in diamantov.

Jennifer Lopez

Koga preseneti dejstvo, da je na samem vrhu seznama glasbenica in igralka Jennifer Lopez? Že samo vrednost njene zbirke zaročnih in poročnih prstanov presega vrednost vrste hollywoodskih nepremičnin.

Diamantni prstan, ki ji ga je poklonil Marc Anthony, je bil vreden 4 milijone dolarjev, prstan z brušenim smaragdom, ki ga je dobila od Alexa Rodrigueza, pa še milijon več. Vse pa prekaša prstan, ki ji ga je ob zaroki poklonil Ben Affleck, njegova vrednost se namreč po poročanju Cosmopolitana giblje okrog 6 milijonov dolarjev.

Jennifer Lopez
Profimedia

Jay-Z

Tudi glasbenik Jay-Z se lahko pohvali z milijonsko zbirko nakita, v kateri najdete tako diamantne ure kot zlate ogrlice in kopico dragocenih kamnov. Najdražji dragulj v njegovi zbirki je 5 milijonov dolarjev vredna ura Hublot Big Bang iz 18-karatnega belega zlata.

Sam je tudi oblikoval ogrlico Def Jam in jo podaril številnim uglednim raperjem, njena vrednost pa je ocenjena na 1,5 milijona dolarjev.

Jay-Z, Beyonce
Profimedia

Beyonce

Nič kaj manj prestižna ni niti zbirka Jay-Z-jeve soproge Beyonce. Glasbenica ima v svoji zbirki vrsto edinstvenih diamantov, pri čemer je naklonjena oblikovalki nakita Lorraine Schwartz.

Najbolj dragocena pridobitev njene zakladnice je zaročni prstan, ki ji ga je po meri dal izdelati Jay-Z. Narejen je iz 24-karatnega smaragdnega diamanta, njegova vrednost pa se giblje okrog 5 milijonov dolarjev.

Beyonce
REUTERS/Eduardo Munoz

Rihanna

Pevka in uspešna poslovnica, ki je ustvarila zavidanja vreden imperij, javnost redno preseneča s svojim vpadljivim videzom. Pri tem velikokrat pokaže tudi nakit iz svoje prestižne zbirke draguljev in diamantov.

Med najbolj opazne sodita diamantna verižica izpod rok Loren Stewart pa tudi njena ura Chopard Diamond za milijon ameriških zelencev.

Rihanna
Profimedia

Meghan Markle

Vse odkar je postala del kraljeve družine, se je tudi zbirka nakita Meghan Markle pošteno razširila. Od prstana z akvamarinom, ki je bil nekoč v lasti princese Diane, do uhanov z metulji, ki so prav tako pripadali preminuli princesi ljudskih src.

Njen zaročni prstan je izdelan iz bocvanskega diamanta in draguljev princese Diane, njegova vrednost pa se po oceni Harper’s Bazaar giblje okrog 350 tisočakov.

Meghan Markle
Profimedia
Spremljajte N1 Magazin tudi naFacebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!