Odkrijte vodilne pomladne trende čevljev z ulic modnih metropol

Magazin 27. Mar 202212:45 0 komentarjev
Čevlji
Profimedia

Vsi najbolj modni čevlji tega leta na enem kupu. Izberite svoj najljubši model za prihajajočo pomlad.

Domnevamo, da ste tako kot mi prejšnji dve leti preživeli večinoma v športnih supergah in občasno v priložnostnih mokasinih – a če nič drugega, je to le povečalo naše spoštovanje in ljubezen do pravih elegantnih čevljev, po katerih smo hrepeneli. In glede na kolekcije za leto 2022 se zdi, da so se vsi odločili nadoknaditi vse tiste nepošteno zapostavljene modele obutve.

Za pomlad in poletje 2022 je obutev presegla udobje in se odločila za ekstravagantno zabavo. Govorimo o trakovih, bleščicah, kristalih in platformah. Popolnoma sprejemljivo za leto 2022. Od čevljev s platformo znamke Versace, ki spominjajo na čevlje Barbie, do najnovejših “najbolj zaželenih” modnih čevljev za dekleta – Saint Laurent Vesper Slingbacks.

Modni strokovnjaki se strinjajo: prvič stremimo k ekstremom, ne minimalizmu.

Odkrijte 5 najbolj priljubljenih modelov čevljev za to leto.

1. Sandale s peto

Ta neustavljivi trend sandal bo to pomlad povsod. Čim svetlejše, bolj zabavne in ekscentrične, tem bolje. V nasprotju z minimalno širokimi pasovi, ki smo jih videli pred nekaj sezonami (predvsem po zaslugi Bottege Venete), imajo različice 2022 tanjši pas okoli prstov in nižjo, polnejšo peto za dodatno nostalgijo po 90. letih.

2. Čevlji s kvadratnim zaključkom

Ostaja nam še vsaj mesec hladnejših temperatur, zato – če želite biti v koraku s trendi in nadgraditi svojo kolekcijo mokasinov in gležnjarjev – to storite s pomočjo čevljev s kvadratnim zaključkom. Vplivnice in zvezdnice so ta slog že sprejele in zlahka ga boste našli pri modnih znamkah visoke ulice.

3. Balerinke

Balerinke se vračajo že nekaj časa, Chanel Classic pa so v lasti skoraj vseh modnih vplivnic. Odkar je znamka The Row predstavila svojo različico za sezono pomlad in poletje 2022, je nekaj jasno: balerinke bodo ostale sinonim za vzvišen slog.

4. Pentlje, bleščice, svila

Se vam ob pogledu na te čevlje vsaj za trenutek ustavi srce? Trenutno najbolj priljubljeni oblikovalki čevljev za zabave Amina Muaddi in Mach & Mach sta v svoje spomladanske kolekcije v veliki meri vključili pentlje in predvidevamo, da bo to v letu 2022 postala praksa tudi pri vseh drugih znamkah.

5. Platforme

Dobrodošle nazaj! Tokrat nismo potrebovali Lady Gaga, da bi v središče pozornosti postavili vrtoglavo visoke pete, to je storil Versace. In kar naenkrat so platforme v vseh kolekcijah za pomlad in poletje 2022 – od salonarjev do škornjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!