Odličen trik, ki bo staršem prihranil prostor v torbi za plenice

Magazin 02. Feb 202209:30
pakiranje torbe za plenice
Foto: Profimedia

Za starše smo pripravili odličen trik, ki bo v vedno natrpani torbi za pleničke prihranil nekaj prostora in poskrbel, da bodo oblačila vedno pri roki.

Vemo, kako je: ko greste z malčkom na potep, je s seboj treba odnesti še pol otroške sobe, ker nikoli ne morete predvideti, kaj boste potrebovali. Torba je zato polna pleničk, stekleničk, hrane, dodatnih oblačil in igrač. Včasih vanjo sploh ne morete pospraviti vsega, in ko je treba iz nje kaj izvleči, postane kot jama brez dna.

Da bi si olajšali delo in prihranili živce, smo našli odličen nasvet za pakiranje oblačil, s katerim boste prihranili prostor in lažje našli rezervna oblačila.

Kako to storite, si poglejte v spodnjem videu.

@mrsemilynorris Baby Changing Bundle Hack #mumhack #momhack #hack #parenting #lifehack #foryoupage #fyp #emilynorris ♬ original sound - Emily Norris

Neka mamica je na svojem TikToku delila priročen nasvet za shranjevanje otroških oblačil v torbi za plenice. Video prikazuje, kako zloži celotna rezervna dojenčkova oblačila tako, da jih je potem lažje najti, hkrati pa prihrani nekaj dodatnega prostora v torbi.

pakiranje dojenčkovih oblačil
Profimedia

V svojem videu pravi: ”Današnji trik je za vse nove mamice. To je nekaj, kar sem počela, ko sem imela dojenčka, da bi bila oblačila v previjalni torbi nekoliko bolj kompaktna.”

Z dojenčkom vedno potrebujete oblačila za preoblačenje, z nekaj spretnosti pa jih lahko zložite skupaj tako, da ne potrebujete veliko prostora v torbi. Enostavno vzamete pajac, hlače in nogavice ter jih razporedite tako, kot prikazuje video – najprej pajac, povrhu hlače in nato še nogavice, katerih vrhnji del gleda ven. Vse skupaj zavijete v palačinko, nato pa nogavice potegnete čez snop.

otroška oblačila
Profimedia

Rezultat je zelo kompakten paketek, ki vsebuje vse za preoblačenje otroka. Morda pa vam ta trik pride prav tudi, tudi ko boste pakirali za naslednje potovanje.

Komentari

Vaš komentar