Najbolj slaven teniški par bo prvič zibal

Magazin 20. Maj 202208:45 > 09:08 0 komentarjev
Elina Svitolina
Profimedia

Teniška zvezdnika, Ukrajinka Elina Svitolina in Francoz Gael Monfils, sta v sedmih nebesih, saj pričakujeta prvega otroka.

Veselo novico sta razkrila na družbenih omrežjih. K fotografiji, na kateri se tenisač dotika nosečniškega trebuščka svoje drage, sta pripisala: “S srcem, napolnjenim z ljubeznijo in srečo, z veseljem sporočava, da oktobra pričakujeva punčko.”

Svitolina, ki je trenutno na 27. mestu WTA-lestvice najboljših tenisačic sveta, večino zadnjega desetletja pa ostaja med najboljšimi desetimi, ni odigrala nobenega dvoboja vse od marca, ko je nastopila na teniškem turnirju v Miamiju.

27-letna Ukrajinka je po Miamiju dejala, da si bo po nekaj čustveno in fizičnih težkih mesecih (k čemur je prispevala tudi ruska invazija na njeno domovino) vzela odmor. Ta bo zdaj trajal še dlje zaradi nosečnosti.

Teniški par, ki je v zvezi od leta 2019, se je poročil julija lani. Skupaj trenutke iz svojega življenja delita tudi na skupnem profilu na Instagramu g.e.m.s. Life. Ta nosi začetnice njunih imen.

Elina Svitolina
Profimedia

Tretje mesto je najvišja uvrstitev Svitoline na WTA-lestvici, 35-letni Monfils je bil na ATP-lestvici najboljših tenisačev sveta najvišje na šestem mestu, trenutno pa je 21.

Elina Svitolina
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.