Olivia Munn je po porodu končno pokazala nasmejan obraz

Magazin 30. Jun 202208:00
Delite:
Olivia Munn
Foto: Profimedia

Hollywoodska igralka Olivia Munn je nedavno pokazala, da so njeni dnevi spet bolj vedri, nikoli pa ni skrivala, da se je po porodu soočala s številnimi občutki, ki niso bili nič kaj prijetni.

Hollywoodska igralka Olivia Munn ni nikoli skrivala, da se je po porodu kar nekaj časa borila z anksioznostjo in da je bilo veliko takih dni, ko se preprosto ni želela odpraviti od doma, saj je imela v glavi pravi vihar, tesnoba pa ni popustila več tednov.

Nedavno pa jim jo je paparacem po dolgem času uspelo ujeti v družbi partnerja Johna Mulaneyja, ko sta z njunim sedemmesečnim sinom zapuščala hotel Greewich v New Yorku, in videti je bilo, da se igralka po dolgem času bolje počuti, pred paparaci pa je nosila širok nasmeh.

Ob odhodu iz hotela je 41-letna igralka mahala fotografom, njen partner pa je v rokah nosil njunega sina, ki je bil videti še zelo zaspan in se za vedno dežurne paparace sploh ni zmenil.

Olivia Munn
Foto : Profimedia

“Borim se z grozno anksioznostjo. Ves čas sem tesnobna, depresivna in največkrat mi ni do ničesar,” je po porodu povedala ameriških medijem in zaradi tega v skrbi spravila tudi veliko število svojih sledilcev na družbenih omrežjih.

Olivia Munn
Foto : Profimedia

Olivia si je predvsem želela, da se pred svojimi sledilci ne bi pretvarjala, predvsem pa si ni želela, da bi ustvarjala sliko popolne mame, ki po porodu uživa v vsaki minuti in se prav nikoli ne zlomi.

Sledili so številni komentarji podpore, Olivia pa je pozneje priznala, da ji je to, da je javno povedala, da njeno psihično stanje po porodu ni rožnato, zelo pomagalo, saj nikoli ni želela, da bi kdorkoli mislil, da je njeno materinstvo popolno, še manj pa si je želela, da bi drugim mladim mamicam vzbujala občutek krivde, ker jim morda ne bi uspevalo vse tisto, kar se od njih pričakuje.

Sedem mesecev po porodu je videti, da se počuti veliko bolje, seveda pa vsaka novopečena mamica prehodi drugačno pot, niti dve zgodbi med seboj nista enaki, in tega se je treba zavedati, preden bi prišlo do nepotrebnih obsodb.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar