Oropali Davida in Victorio Beckham

Magazin 31. Mar 202210:59 > 11:41
Foto: Profimedia

Po poročanju britanskih medijev so vlomili v dvorec Davida in Victorie Beckham v zahodnem Londonu, medtem ko sta oba bila doma z 10-letno hčerko Harper. Zamaskirani ropar je vlomil v zgornje nadstropje hiše, ukradel pa naj bi za več tisoč funtov vrednih "dizajnerskih in elektronskih predmetov".

V ponedeljek pozno zvečer naj bi prišlo do vloma v dvorec Victorie in Davida Beckhama v zahodnem Londonu, blizu četrti Notting Hill. Po poročanju časnika The Sun je vlom v poznih urah odkril njun 17-letni Cruz Beckham, ko se je vrnil z druženja s prijatelji in našel razmetano spalnico za goste ter steklo z razbitega okna na tleh.

Cruz Beckham je obvestil očeta, ki je nato poklical policijo, skupaj sta tudi pregledala celotno hišo. The Sun navaja, da bi lahko šlo za člana kriminalne združbe, ki je vlomila v vsaj še dve hiši v bližini istega večera, a to ni potrjeno.

Tiskovni predstavnik metropolitanske policije je za agencijo PA News potrdil, da so se policisti 1. marca kmalu okoli polnoči odzvali na poročila o vlomu na stanovanjski naslov na območju W11 v Kensingtonu. Dodali so, da so prejeli prijavo za kar nekaj ukradenih predmetov. Za zdaj še ni bilo nobene aretacije v povezavi z vlomom, preiskava se nadaljuje.

Profimedia

Zakonca Beckham sta bila v preteklosti tarči zalezovalcev in groženj z ugrabitvijo. Neimenovani vir je The Sun povedal, da sta bila Bechkamova žrtvi profesionalnih tatov, ki delujejo na tem območju. “K sreči, niso prišli dlje od ene sobe, preden so zbežali.” še navaja časnik.

Komentari

Vaš komentar