Pam Anderson o sinovih: ”Glede na gene sta pravi čudež”

Magazin 03. Feb 202310:30
Pamela Anderson s sinovoma
Profimedia

V svoji novi knjigi spominov je Pamela Anderson, ki je v 90. zaslovela kot seksi reševalka v Obalni straži, med drugim zapisala, da se vedno znova čudi, da sta njena sinova odrasla v tako čudovita moška.

Prav 26-letni Brandon in 25-letni Dylan Lee, ki sta se slavni svetlolaski rodila v kratkem, a burnem zakonu z rokerjem Tommyjem Leejem, sta bila tista, ki sta jo spodbujala pri tem, da je končno razkrila svojo plat zgodbe.

V knjigi Z ljubeznijo, Pamela, ki prihaja vzporedno z Netflixovim dokumentarcem Pamela: Ljubezenska zgodba – oboje bo na voljo 31. januarja, je namreč odkrito spregovorila o vsem, kar so z družino preživeli v zadnjih treh desetletjih.

“Brandon in Dylan sta resnično čudežna, sploh glede na to, kakšne gene imata. Toliko sta preživela, a nista pokvarjena,” je zapisala 55-letna Pamela Anderson, ki razkriva, kakšne posledice je imela kraja domačih posnetkov seksa z Leejem, ki so ju nato razpečevali in prodajali brez njunega dovoljenja.

(Lani so pri hiši Hulu o aferi posneli serijo z naslovom Pam & Tommy, ki je dvignila veliko prahu, naslovni vlogi Pamele in Tommyja pa sta prevzela Lily James in Sebastian Stan.)

Pamela Anderson, Tommy Lee
Profimedia

Poleg tega, da je razpadel njun zakon, se je znašla tudi v središču negativne pozornosti javnosti, ki si je nikakor ni želela. “S tem sva se soočila, kot sva pač znala, in vse skupaj je postalo zares noro. S Tommyjem preprosto nisva bila dovolj zrela, da bi se znala spopasti s tem.”

Potem ko je Leeja nekaj let pozneje prijavila zaradi nasilja v zakonu, sta se ločila. Ko se zdaj ozira nazaj, je prepričana, da bi lahko storila več, da bi rešila zakon za njuna sinova, in to je tisto, česar si ne more oprostiti.

Dodala je, da se je preprosto preveč bala družinskega nasilja zaradi lastnih izkušenj iz otroštva, zato tega ni prenesla. “Tommyja sem imela rada kot vse na svetu, a otroka sem imela raje.”

V mesecih in letih, ki so sledila, se je osredotočila na vzgojo sinov, pravi, da sta jo prav onadva rešila. “Nočem tega prelagati na otroke, a z njima se je spremenilo moje življenje. Uživala sem v vsakem trenutku z njima.”

Sinova Pamele Anderson
Profimedia

Zdaj, ko sta njena fanta odrasla, se kar ne more načuditi vsemu, kar počneta. “Brandon je resnično kreativen in ognjevit. Dylan je bolj zaprt vase in umirjen. Odličen tim sta.”

Kot omenjeno, sta imela mladeniča ključno vlogo v materinem dokumentarcu, poleg njenih staršev sta edini osebi, ki sta spregovorili pred kamero.

Režiser filma Ryan White je povedal, da ga je resnično zanimalo, kako je bilo odraščati kot sin Pamele Anderson. “Izkazalo se je, da je hudičevo dobra mama.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.