Pamela Anderson se po dokumentarcu loteva novega projekta

Magazin 12. Feb 202311:00
Pamela Anderson
Profimedia

Slavna igralka je napovedala svoj novi projekt, ki bo nekoliko drugačen od tistih, s katerimi se je ukvarjala doslej.

Pamela Anderson v zadnjem času žanje uspehe. Trenutno je v središču pozornosti zaradi uspeha dokumentarnega filma z naslovom Pamela: A Love Story, ki je od minulega tedna na voljo na Netflixu. V njem iz prve roke gledalci spoznavajo njeno zgodbo o odraščanju, burnih ljubezenskih zvezah in poti do svetovne slave. Igralka se je odločila za razkritje svoje plati zgodbe, potem ko je lani na platformo Hulu prišla serija Pam in Tommy, ki govori o škandalu z domačimi posnetki Pamele in njenega nekdanjega soproga, rokerja Tommyja Leeja.

Ikona 90. let je objavila tudi svojo novo avtobiografijo z naslovom Love, Pamela, zdaj pa jo – kot je napovedala – čaka nov projekt. Po poročanju portala Hollywood Reporter bo zvezdnico Obalne straže kmalu mogoče videti v njeni kulinarični oddaji z naslovom Pamela’s Cooking With Love. Serija bo imela 8 epizod, snemanje pa bo potekalo v Pamelini hiši. Sodelovala bo s profesionalnimi kuharji, v oddajah pa bo pokazala jedi in recepte, ki temeljijo na sestavinah rastlinskega izvora.

To poletje naj bi jo čakalo tudi snemanje nove oziroma 2. sezone oddaje o renoviranju doma. Datum začetka predvajanj omenjenih oddaj še ni znan, a je že objavila izjavo o kuharskem šovu in produkcijski hiši, s katero bo sodelovala. “Ustvarjanje elegantnih in privlačnih prostorov, ki navdihujejo sočutno, mirno in zdravo okolje, mi je bilo vedno pomembno, in to je nekaj, kar do mene pride po naravni poti. Skupaj s Corus Studiem smo postavili skupne cilje z dobrimi nameni. Prepričana sem, da mi bodo pozitiven partner in pomoč pri oživljanju moje prave vizije,” sporoča igralka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.