Paparac: Chrissy Teigen že pokazala, kakšna bo njena nosečniška moda

Magazin 11. Avg 202216:45 0 komentarjev
Chrissy Teigen
Profimedia

Manekenka Chrissy Teigen je nedavno na ulicah Los Angelesa že pokazala, kakšen bo njen nosečniški stil, in prepričani smo lahko, da bo v navdih številnim bodočim mamicam.

Zvezdnice imajo v času nosečnosti zelo različne modne stile, verjetno si bomo najbolj zapomnili nosečniški stil pevke Rihanne, ki je bil nadvse drzen.

A zdi se, da manekenka Chrissy Teigen, ki je nedavno sporočila veselo novico, ne bo šla po njenih stopinjah, vsaj če sodimo po tistem, kar smo nedavno videli na ulicah Los Angelesa, kjer se je pojavila s hčerko in sinom.

Chrissy Teigen in glasbenik John Legend sta pred dvema letoma doživela bolečo izgubo, ko je Chrissy v 20. tednu nosečnosti izgubila sina Jacka, ki sta se ga oba neskončno veselila. Nove nosečnosti sta se oba zelo razveselila, saj nikoli nista skrivala, da si želita velike družine.

Chrissy Teigen
Profimedia

Manekenka je že pokazala, kakšna bo njena nosečniška moda in za zdaj kaže, da bo prednost dajala predvsem udobju. V preteklosti smo že videli, da se v nosečnosti ne želi odpovedati visokim petam, a se zdi, da bo tokrat morda drugače.

Ko so jo paparaci nedavno ujeli v Los Angelesu, je nosila udoben črn kombinezon, pogled je zakrivala za sončnimi očali, obute pa je imela udobne poletne sandale, ki so bili videti zelo stabilni in ki jih je mogoče kombinirati na številne stilske načine.

Chrissy Teigen
Profimedia

Paparaci so jo ujeli, ko se je s hčerko Luno in sinom Milesom odpravljala na kosilo, pridružila pa se jim je tudi manekenkina mama Vilailuck, s katero sta zelo povezani.

Manekenka ne skriva, da je njena sreča zdaj popolna, saj se ni nikoli sprenevedala, da si ne želi čim hitreje zanositi, in zdaj se ji je želja tudi uresničila.

Chrissy Teigen
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!