Paparac: Hčerka Kate Moss v Londonu uživala na večerji – mami je nadvse podobna

Magazin 11. Jun 202216:30 0 komentarjev
Kate Moss
Profimedia

Manekenka Lila Grace Moss si je nedavno v domačem Londonu privoščila večerjo s prijateljico, številni pa so ob tem razmišljali, da iz dneva v dan bolj spominja na svojo slavno mamo, vrhunsko manekenko Kate Moss.

Lila Grace Moss je že prava mlada dama, ki je že pred leti začela stopati po maminih stopinjah in se podala v svet modne industrije.

Z mamo Kate Moss se večkrat skupaj sprehodita po londonskih ulicah, nemalokrat pa se radi skupaj odpravita tudi po nakupih, saj imata vse bolj podoben modni okus.

Lila je pred časom dejala, da se ji je včasih mamina garderobna omara zdela čudna, danes pa vanjo vse večkrat zaide in si pri njej izposodi kak modni kos.

Lila Grace Moss
Profimedia

Nedavno so jo paparaci ujeli sredi Londona, ko je hitela na večerjo s prijateljico, in videti sta bili izjemno zadovoljni, da si lahko privoščita sproščen večer v dvoje.

Lili paparaci sledijo na vsakem koraku in seveda tudi tokrat ni bilo nič drugače, a se je zdelo, da je to niti ne moti več, saj je takega življenja navajena že vse od otroštva, ko jo je njena slavna mama Kate Moss vozila v vozičku, zraven pa so hodili paparaci in upali, da bodo lahko ovekovečili slavno hčerko.

Za večerjo je Lila izbrala povsem preprosto modno kombinacijo, oblekla je kavbojke, top, udobne superge in zgornji del trenirke na zadrgo.

Lila Grace Moss
Profimedia

To je še zlasti zanimivo, ker je pred časom dejala, da njena mama nikoli ne želi v trenirki v javnost in da si želi, da je paparaci nikoli ne bi ujeli v trenirki – niti na domačem pragu.

Lila Grace Moss
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!