Irina Shayk ulice New Yorka spremenila v modno brv

Magazin 13. Dec 202216:00
Irina Shayk
Profimedia

Vrhunska manekenka Irina Shayk je prava modna navdušenka, ki v teh hladnih dneh prisega na črno barvo in seveda navdušuje.

Manekenka Irina Shayk je znana po odličnem modnem okusu, ki le redko razočara, in na ulicah New Yorka rada pokaže kose, ki si jih druge morda ne bi drznile.

Irina iz stanovanja le redko odide neurejena, saj izjemno pazi na svoj videz, zato je tudi takrat, ko odide le na popoldanski sprehod, urejena in v modnih kombinacijah, ki bodo vzbudile veliko zanimanja.

Irina Shayk
Profimedia

Tako je bilo tudi nedavno, ko je ulice New Yorka za nekaj uric spremenila v svojo modno brv in mimoidočim pripravila pravo modno poslastico, ki je niso pričakovali.

Manekenka je za popoldanski sprehod po živahnih ulicah oblekla povsem črno modno kombinacijo in navdušila tudi modne kritike.

S črnim pulijem je poskrbela, da ji bo dovolj toplo tudi, če bo zabril hladni veter. Za dodaten sloj toplote pa je poskrbel usnjen plašč, ki ji je segal skoraj do tal.

Tudi njene hlačne nogavice so bile videti izjemno tople, za dodatno piko na i pa je zvezdnica poskrbela s črnimi klasičnimi čevlji po navdihu moških.

Irina Shayk
Profimedia

Svoj pogled je skrivala izza črnih očal in tako pridobila vsaj malo zasebnosti, saj ji vedno dežurni paparaci sledijo na prav vsakem koraku.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.