Mila Kunis in Ashton Kutcher na ulici modno usklajena

Magazin 18. Nov 202216:30
Mila Kunis
Profimedia

Igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher sicer nista zelo modno zavedna, a občasno se na ulici pojavita presenetljivo modno usklajena, kar preseneti celo modne kritike.

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta znana po tem, da v prostem času rada nosita udobna oblačila, ki so daleč od luksuza ali prestižnih blagovnih znamk.

Mila je že večkrat tudi povedala, da obožuje ulično modo in da od časa do časa rada zaide tudi trgovine z rabljenimi oblačili, kjer zase vedno najde kak zanimiv kos.

Nedavno pa so jo paparaci na ulicah Los Angelesa ujeli s srčnim izbrancem Ashtonom Kutcherjem, ko sta se sproščeno sprehajala in lovila jesenske sončne žarke.

Številnim je bilo zanimivo opazovati slavni par, ki je tokrat deloval precej drugače, saj je poskrbel za pravo očitno modno usklajenost.

Mila Kunis
Profimedia

Slavni par se je odločil, da bo za popoldanski sprehod izbral jopici, ki se bosta med seboj lepo ujemali. Ashton je izbral belo, Mila je nosila malo daljšo jopico opečnate barve, za katero je marsikdo pomislil, da jo je našla v garderobi srčnega izbranca, saj ji je bila nekoliko prevelika.

Vsekakor sta pokazala, da je tudi jesenska moda lahko izjemno zabavna in da ponuja številne ideje in možnosti kombiniranja.

Mila Kunis
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.