Paparac: Mož Britney Spears že opažen brez poročnega prstana

Magazin 16. Jun 202207:30 0 komentarjev
Sam Asghari

Slavni pevki Britney Spears in možu Samu Asghariju paparaci sledijo na vsakem koraku, zato so na njegovi roki že opazili nekaj, kar je marsikoga začudilo.

Princeska popa Britney Spears je pred dnevi večno zvestobo prisegla svojemu dolgoletnemu fantu Samu Asghariju, številni pa so bili ob tem presenečeni, saj je slavna pevka poroko načrtovala v popolni tajnosti, zato so le redki vedeli, da sta tako daleč s poročnimi načrti, čeprav je bilo jasno, da si tega koraka oba zelo želita.

Seveda jima paparaci že vse od začetka njunega razmerja sledijo na vsakem koraku, spremljajo ju tudi na počitnice in le redko se zgodi, da jima kaj uspe narediti, ne da bi to ovekovečili tudi fotografski objektivi.

Nedavno so tako v svoj objektiv ujeli Sama, ki je v Los Angelesu nakupoval v eni od lokalnih trgovin, in pri tem so opazili, da ne nosi poročnega prstana.

Sam Asghari
Profimedia

Na njegovi roki tako ni bilo opaziti ničesar in številni so se seveda že začeli spraševati, kaj zdaj to pomeni in ali je mogoče, da imata komaj nekaj dni po poroki že prve nesporazume, ko pa je vendarle jasno, da je pevko prav Sam najbolj podpiral v času, ko je s svojim oblastniškim očetom bila težko sodno bitko, ker se nikakor ni želel odreči skrbništvu nad njo in posledično nad njenim premoženjem.

Seveda takšna gesta še nič ne pomeni in morda je le eden tistih, ki jim poročni prstan ne pomeni prav veliko in nanj gledajo zgolj kot na kos nakita. Vsekakor so dejanja tista, ki štejejo, in Sam je v vsem tem času svoji ženi Britney že večkrat dokazal, da je zaupanja vreden, še posebej v času, ko so ji številni obrnili hrbet, proti njej pa se je obrnila tudi lastna družina, ki je Britney tako ni povabila na poroko, vabilo je dobil le njen brat, ki pa se vabilu na koncu ni odzval.

Kakorkoli že, vse se zdi, da živita svojo ljubezensko pravljico, njuna največja želja pa je, da bi kmalu zibala. Britney že ima dva sinova iz prejšnjega razmerja, nedavno pa je s svetom delila, da je doživela spontani splav in bila ob tem precej potrta, saj ni skrivnost, da si močno želi imeti še vsaj enega otroka.

#related-news_1

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!