Paparac: Sharon Stone z nenavadno modno kombinacijo ni navdušila kritikov

Magazin 15. Avg 202215:30
Delite:
Sharon Stone
Foto: Profimedia

Hollywoodska igralka Sharon Stone je nedavno svoje oboževalce močno presenetila, ko se je na ulici pokazala v zanimivi modni kombinaciji.

Sharon Stone poznamo po izbranem modnem okusu, ki se mu v času celotne kariere ni izneverila, in tudi v zrelih letih ni nič drugače.

A ko so jo nedavno paparaci ujeli na ulicah Los Angelesa med hitenjem po opravkih, je številne presenetila s svojo modno izbiro.

Zvezdnica je oblekla raztrgane kapri kavbojke, ki jih je kombinirala s široko srajco/jakno s kratkimi rokavi v ”starinskem” rožastem vzorcu. Celotno modno kombinacijo je zaokrožila s prav tako vzorčastimi čeveljci in nadvse nenavadno peto.

Sharon Stone
Foto : Profimedia

Modni kritiki nad njeno izbiro tokrat niso bili navdušeni, predvsem so jih zmotili čevlji, ki se nikakor niso ujemali s preostalimi kosi oblačil, ki jih je nosila ta dan.

Igralka se je na svetovni zemljevid slavnih zapisala, ko je sprejela vlogo usodne ženske v filmu Prvinski nagon, a si ni želela, da bi jo ta vloga zaznamovala za vso kariero. Sprejemala je raznolike vloge in danes velja za vsestransko igralko.

Sharon Stone
Foto : Profimedia

Po velikem uspehu filma Prvinski nagon so namreč sledile številne vloge. Ob Williamu Baldwinu je igrala v filmu Vročica (1993), ob Sylvestru Stallonu v Specialistu (1994), že leto zatem je blestela v filmu Hitri in mrtvi (1995), ki ga je igralka tudi koproducirala. Nato je igrala v filmu Zadnji ples (1996) in filmu Sfera (1998), svojo igralsko vsestranskost pa je pokazala v drami Mogočni (1998) in komediji Muza (1999) ter prejela tudi dva zlata globusa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar