Paparac: Tom Hanks nadvse užival na večerji z ženo

Magazin 21. Sep 202209:15
Tom Hanks
Profimedia

Hollywoodski igralec Tom Hanks prosti čas najraje preživlja v družbi svoje žene, Rite Wilson, s katero v Hollywoodu veljata za enega najbolj skladnih parov.

Tom Hans je že vse od leta 1988 poročen z Rito Wilson in že leta veljata za enega najbolj skladnih in umirjenih slavnih parov, ki najbolj uživata v družbi drug drugega.

Tom ne skriva, da prosti čas najraje preživi v družbi svoje Rite, s katero se zelo rad odpravi na sprehod v naravo ali na okusno večerjo. Tako je bilo tudi nedavno, ko so ju paparaci ujeli pred elitno restavracijo Soho House v Malibuju, kjer sta bila nasmejana in odlično razpoložena, ko sta prišla razvajat svoje brbončice.

Tom Hanks
Profimedia

Tom je na večerjo prišel v črnih hlačah in majici z dolgimi rokavi, njegova žena pa je izbrala športnoelegantno modno kombinacijo – odločila se je za suknjič in črne hlače, na nogah pa je imela trendne športne copate.

Tom in Rita si kljub številnim obveznostim rada vzameta čas drug za drugega in posvetita sebi, oba sta velika gurmana in rada preizkušata kuhinje z vsega sveta.

Oskarjevcu je uspelo s filmoma Filadelfija Jonathana Demmea in filmom Forrest Gump Roberta Zemeckisa, ki se ga njegovi oboževalci najbolj spominjajo.

Tom Hanks
Profimedia

Poleg teh dveh je Tom Hanks znan še po številnih filmih, med katerimi so tudi: drami Čudež na reki Hudson Clinta Eastwooda in Brodolom Roberta Zemeckisa, zgodovinska drama Reševanje vojaka Ryana Stevena Spielberga, triler Da Vincijeva šifra Rona Howarda ter romantični komediji Nore Ephron Romanca v Seattlu in Čaka te pošta.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.