Paris Hilton in Lindsay Lohan po 15 letih zakopali bojno sekiro

Magazin 12. Dec 202116:45 0 komentarjev
Paris Hilton, Lindsay Lohan
Profimedia

Le malo prepirov med slavnimi osebami je bilo tako odmevnih in dokumentiranih kot epski spor Paris Hilton in Lindsay Lohan, ki se je začel per 15 leti in se je končal šele pred kratkim.

Nedolgo nazaj je Paris Hilton (40) svoji nekdanji dobri prijateljici in tudi tekmici, Lindsay Lohan (35), čestitala ob zaroki. “Videla sem, da se je Lindsay zaročila. Čeprav sva imeli v preteklosti nesoglasja, ji čestitam in sporočam, da sem iskreno srečna zanjo,” je v enem od intervjujev izjavila Paris Hilton.

Lindsay Lohan
Instagram

“15 let zatem, a toliko stvari se je zgodilo samo v zadnjih 14 dneh, ” pravi Paris na svojem podkastu. “Poročila sem se, Britney je končno svobodna in se je zaročila, prav tako se je zaročila Lindsay,” se je Paris spomnila ikonične fotografije vseh treh zvezdnic pred hotelom Beverly Hills leta 2006.

Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears
Instagram

Paris pa je seveda omenila tudi spor med njo in Lindsay. Pravi, da so večino težav sprožili prav mediji. “Lindsay je ena od tistih oseb, ki jim res ne morem zaupati. Moram pa biti obkrožena z ljudmi, ki so pozitivni in ki širijo samo dobre vibracije.”

Drama oz. njun spor se je začel leta 2006, ko so Lindsay začeli povezovati z bivšim fantom Paris Hilton, Stavrosom Niarchosom, po tem, ko so ju videli skupaj v enem od klubov v Los Angelesu.

Nekaj dni po tem, ko je novica prišla v javnost, se je Paris s prijateljem Davisom Brandonom ponorčevala iz Lindsay. Brandon je dajal izjavo novinarjem, Paris pa se je pretvarjala, da govori po telefonu. “Mislim, da je njeno bogastvo ocenjeno na sedem milijonov dolarjev, kar pomeni, da je res revna. Obupna je in živi v motelu. Ne vem, kdo bi si želel biti z njo,” je o Lindsay dejal Brandon.

“Z Britney sva se tisti večer skupaj odpravili ven in tam srečali Lindsay, ki je nepovabljena prišla na neko zabavo. Bile smo v bungalovih Beverly Hills Hotela na after partyju. Ko sva z Britney sredi noči odšle domov, pa je Lindsay prišla za nama in se zrinila v najin avto. Ta avto je bil dvosed,” se tiste davne noči spominja Paris.

Britney Spears, Paris Hilton
Instagram

Zgodba se nadaljuje, saj Paris pravi, da ni želela narediti scene pred fotografi, ki so jim sledili na vsakem koraku. Zato je tudi nista nagnali iz avtomobila. “Odšle smo do moje hiše in Britney je prespala pri meni. Za Lindsay pa ne vem, najverjetneje je šla še na kakšno zabavo in je poklicala taksi.”