Paris Hilton obrača še eno stran v svoji večplastni življenjski zgodbi

Magazin 29. Nov 202215:30
Paris Hilton
Profimedia

V knjigi Paris: The Memoir bo iskreno spregovorila o svojih ne tako preprostih življenjskih izkušnjah.

Paris Hilton obljublja, da bo s pogumom, poštenostjo in humorjem svojo zgodbo delila s svetom. “V prihajajoči knjigi bo zvezdnica razkrila še več, kot smo mislili, da vemo o njej, popeljala nas bo nazaj v privilegirano otroštvo, ki smo ga videli skozi lečo nediagnosticiranega ADHD in najstniškega upora, ki ga je sprožila panična in nevarna odločitev njenih staršev, da jo pošljejo stran. Najpomembneje je, da nam Paris pokaže svojo pot do miru, medtem ko nas izziva, da pretehtamo našo vlogo v njeni zgodbi in svoji lastni,” zaključuje sinopsis.

Spomini bodo izšli pri založbi Dey Street Books, ki je založba Williama Morrowa. S tem se bo pridružila seznamu zvezdnikov, ki vključuje Kelly Ripa, Gabrielle Union in Dava Grohla. Njena knjiga bo izšla po tem, ko je doživela vrsto velikih osebnih in poklicnih sprememb. Pred tem pa je leta 2020 igrala v dokumentarcu This Is Paris, v katerem je podrobno opisala domnevno zlorabo, ki jo je doživela med obiskovanjem šole Provo Canyon v Utahu. Pozneje je pričala proti šoli na sodišču in pri tem pomagala sprejeti predlog zakona, ki poziva k reformi institucij tega kova.

Nedavno je na zvezdniški zabavi praznovala prvo obletnico s Carterjem Reumom. V spomin na to priložnost je nedavno izdala dišavo Love Rush. “Želela sem le nekaj, kar je zelo romantično in me spominja na ljubezen, in nekaj, kar bo res nepozabno in vam bo dalo občutek večne ljubezni,” je povedala za People o vonju.

Razkrila je tudi, da si zelo želi postati mama. “Z možem sva želela uživati ​​v prvem letu zakona skupaj kot par in vedno sva načrtovala, da bova leta 2023 ustvarila družino,” je povedala v objavi na Instagramu. “IVF je vedno ”potovanje”, vendar imava srečo, da imamo pripravljenih veliko zdravih zarodkov, ki čakajo, da postanejo del naše družine. Kot vsi vedo, imam izjemno natrpan urnik dela in potovanj, a nič me ne navdušuje bolj kot to, da bom leta 2023 postala mama!”

Knjiga naj bi izšla 14. marca 2023.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.