Paris Hilton razkrila, da se je izgubila njena ljubljena psička, prosi za pomoč

Magazin 22. Sep 202212:15
Paris Hilton, Carter Reum
Profimedia

Voditeljica podkasta This Is Paris je razkrila, da je njena psička Diamond Baby izginila.

Diamond Baby so nazadnje videli 14. septembra. Poleg posnetkov, ki prikazujejo posebne trenutke med njo in njenim ljubljenim psom, je oboževalcem sporočila tudi novico. “To mi je tako neverjetno težko objaviti, ker sem ostala brez besed. Bila sem na snemanju, in ker menjamo lokacije, je eden od pomočnikov ob selitvi verjetno pustil odprta vrata. Moja družina in prijatelji so mi pomagali iskati psičko, prečesali smo vso sosesko, hodili smo od vrat do vrat, a še vedno je nismo našli.”

Dodala je še, da je najela detektiva, ki dela vse, kar je v njegovi moči, da bi našel izgubljeno psičko. “Delam tudi vse, kar je v moji moči, da jo dobim nazaj. Vsakdo, ki je kdaj ljubil hišnega ljubljenčka in ga izgubil, bo razumel to bolečino, ki jo čutim, moje srce je zlomljeno. Počutim se, kot da del mene manjka, in nič ni isto brez nje. Diamond Baby je moje vse, zame je kot hči. Bili sva neločljivi, bila je moja najboljša prijateljica in vedno ob meni.”

Paris Hilton je dejala tudi, da je z javno objavo oklevala, ker so ljudje lahko kruti in jo skrbi za psičkino varnost, zdaj pa je obupana, saj dlje časa mine, manj obstaja možnosti, da jo dobi nazaj. Ponuja tudi nagrado za varno vrnitev njene ljubljenke.

Diamond Baby je njen zvesti ljubljenček že od jeseni 2016. Takrat je svoje oboževalce tudi prosila za navdih, kako naj jo poimenuje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.