Pasja družina Dončić nestrpno pričakuje malo Gabrielo (FOTO)

Magazin 04. Dec 202310:16 2 komentarja
Psi Luke Dončića
Foto: Instagram/@lukadoncic

Prejšnji konec tedna je odjeknila novica, da sta košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes dobila hčerko Gabrielo. Dončić je na svojem Instagramovem profilu delil še fotografijo njunih treh kosmatih prijateljev, ki novopečeno članico družine že nestrpno pričakujejo.

V petek je kot strela z jasnega odjeknila novica, da sta se Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes razveselila hčerke Gabriele. Njeno fotografijo sta že delila na družbenem omrežju Instagram.

Že več let pa sta Luka in Anamaria lastnika treh psov, ki sta jih poimenovala Hugo, Viki in Gia. Zdaj je novopečeni očka v Instagramovi zgodbi (ta izgine v 24 urah, op. a.) delil prikupno fotografijo štirinožnih prijateljev, ki doma nestrpno pričakujejo Gabrielo z napisi “Dobrodošla v družini” in “Komaj čakamo, da te spoznamo”.

Hugo, Viki in Gia
Instagram/@lukadoncic

Luka in Anamaria sta neločljiva že od najstniških let. Spoznala sta se med poletnimi počitnicami na otoku Krk. Luka je imel takrat 12 let, njegova izbranka eno leto več. Ko se je Dončić leta 2018 iz Španije preselil v ZDA, kjer vse od takrat blesti v dresu moštva Dallas Mavericks, se je na novo življenjsko pot z njim podala tudi Anamaria.

Dolgoletno zvezo sta poleti okronala z zaroko na idiličnem in romantičnem Bledu, in sicer 7. julija. Izbira datuma pa pravzaprav niti ni naključna, saj Dončićev tako klubski kot reprezentančni dres krasi številka 77.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje