Patrick Dempsey: “Ne vem, kako uspe ženskam”

Magazin 25. Nov 202215:15
Patrick Dempsey
Profimedia

Patrick Dempsey je moral svoje naravno temne lase prebarvati v ledeno belo blond barvo, da bi lahko stopil v čevlje voznika dirkalnih avtomobilov Piera Taruffija v prihajajočem filmu.

Med obiskom oddaje Jimmy Kimmel Live! je voditelju povedal, da je sprememba njegove frizure strog postopek in nikakor ni pričakoval nobenega od dogodkov, ki so se zgodili. “Na začetku ne bi smelo biti tako belo,” je zvezdnik povedal Jimmyju Kimmelu, ko je ta občinstvu pokazal sliko igralčevih las na Disneyjevem dogodku. “Iskreno. Barvanje mi je nagnalo strah v kosti. Toliko, da sem potreboval pomoč žene. Nenehno sem ji pošiljal sporočila. Vprašal sem jo, ali je to prava smer, kajti barva je bila rumena. Njen odgovor je bil, da to zagotovo ni v redu, in začela je pisati, kaj vse moramo narediti. No, in nato sem se pogovoril z ljudmi, ki so imeli v rokah moje lase.”

Dodal je še, da je urejanje pričeske trajalo zelo dolgo, približno šest ur. “Ne vem, kako ženske to počnejo.” Priznal je, da je njegov novi videz požel mešane odzive, toda vseeno je dobil veliko pozitivnih povratnih informacij.

Za Variety je septembra na Disneyjevem dogodku povedal, da mu je blond barva dejansko všeč, vendar ve, da je ne more obdržati. “Všeč mi je, super je. Zabavno je narediti nekaj drugačnega.”

Biografski film scenarista/režiserja Michaela Manna z Adamom Driverjem kot Enzom Ferrarijem spremlja življenje italijanskega dirkača in podjetnika leta 1957, ko se je ukvarjal z družinskimi težavami med pripravami na dirko Mille Miglia (Tisoč milj) po Italiji. V filmu nastopijo tudi Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Jack O’Connell in Gabriel Leone.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.