Penn Badgley v 4. sezoni serije You ne želi več snemati intimnih scen

Magazin 20. Feb 202313:45
Penn Badgley
Profimedia

Penn Badgley iz serije Ti: "Vsako sezono najdem nove dimenzije v liku." V Netflixovi fenomenalni seriji Ti Penn igra Joeja Goldberga, perverznega ljubimca in natančnega plenilca.

Penn Badgley (36) je zaslovel v seriji Gossip girl (Opravljivka), zdaj pa ga lahko gledamo v 4. sezoni serije You (Ti), v kateri igra izjemno mračnjaškega in psihopatskega moškega Joeja Goldberga, ki postane plenilec in zalezovalec. Potem ko je ponaredil svojo smrt, literarni navdušenec Joe Goldberg odleti v London, da bi začel novo življenje. “Res me zanima, kaj si bodo o tem mislili ljudje v Angliji, morda celo po vsej Evropi. Joe obožuje literaturo in avtorje in mislim, da tisti, s katerimi se verjetno najbolj poistoveti, prihajajo iz Londona,” pravi Penn Badgley o psihološkem trilerju, prirejenem po romanu Caroline Kepnes.

Penn Badgley, Elizabeth Lail
Profimedia – Penn Badgley in Elizabeth Lail, soigralka v seriji You.

V tej novi sezoni se je razmerje moči za lik obrnilo: prej kot preganjalec postane preganjan, ko ”morilec bogatih” zdesetka njegov krog sodelavcev v angleški visoki družbi. Joe postane žrtev vrane, ki pozna njegovo pravo identiteto in mu pošlje vrsto motečih besedilnih sporočil. “Vsako sezono najdem nekaj novega. Neke nove razsežnosti v liku Joeja, tako da ga vedno bolj odkrivam, vsaj mislim tako,” razlaga o svojem liku igralec.

Penn Badgley, Domino Kirke
Profimedia – Penn Badgley in soproga Domino Kirke.

Sarah Gamble, ustvarjalko serije, pa sem prosil, da ne bi več snemal intimnih prizorov. To je bila pravzaprav odločitev, ki sem jo sprejel, preden so me uvrstili v serijo. Zvestoba v vsakem odnosu, še posebej pa v zakonu, mi je izjemno pomembna. Tako sem prišel do točke, da ne želim več snemati intimnih prizorov,” je pojasnil igralec, ki je od leta 2017 poročen z angleško pevko in igralko Domino Kirke (39), s katero ima dve leti starega sina Jamesa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.