Pet astroloških znamenj, ki jih v maju čakajo velike spremembe

Magazin 05. Maj 202405:00 0 komentarjev
Razmišljanje
(Slika je simbolična) Foto: PROFIMEDIA

Nekatera astrološka znamenja bodo v maju doživela karierne in finančne spremembe. Ste med njimi?

Mesec maj nekaterim astrološkim znamenjem prinaša spremembe.

Kozorogi

Kozorogi na področju kariere že nekaj časa doživljate spremembe, saj ste na poti iskanja popolnega ravnovesja med delom in zabavo. V mesecu maju bo pravi čas, da ponovno razmislite o svojem odnosu do financ in ne pozabite, da ne morete zaslužiti vsega denarja na tem svetu ter da v iskanju finančnega uspeha ne smete pozabiti na svoje zdravje.

Tehtnice

Odlična novica! Če že dolgo sanjate o začetku novega projekta, potem boste konec maja imeli priložnost uresničiti te sanje. Polna luna v strelcu bo vplivala na vašo komunikacijo – podpisovanje pogodb in navezovanje stikov vam bo še posebej šlo od rok. S pomočjo koristnih kontaktov lahko dosežete uspeh pri novem projektu ali napredujete v karieri.

Škorpijoni

Pred škorpijoni so finančne spremembe, ki pa bodo nastopile šele konec meseca. Eden od vaših vladajočih planetov – Pluton – bo retrograden, zato ne bodite presenečeni, če se vam zdi, da izgubljate ravnotežje. Svojo energijo usmerite v kratkoročne projekte. Že to, da bo polna luna v strelcu, vam lahko prinese bonus ali nepričakovan zaslužek. Ne bojte se sprememb na energijski ravni: svojo pozornost poskušajte usmeriti na kratkoročne cilje in načrte. Ti bodo do konca meseca prinesli uspeh.

Ribe

Težko pričakovano priznanje je pred vrati. V maju je možna nepričakovana poslovna ali službena pot. Verjetna je tudi sklenitev sporazuma o mednarodnem sodelovanju. Ne bojte se prevzeti pobude in do konca meseca boste uživali sadove svojega dela.

Biki

Biki greste že nekaj mesecev skozi osebno preobrazbo – spreminjate življenjski slog, imate nove navade. Zdaj je čas, da se pripravite na spremembe v karieri. V začetku meseca bo Pluton v retrogradnem položaju. Začetek tega obdobja se bo izrazil v karieri in družbenem statusu. Pojavilo se bo zavedanje, kakšne spremembe morate narediti, da dosežete želeni uspeh v karieri ali financah. Premislite, s katerimi projekti bi se radi ukvarjali, saj bo to obdobje kot nalašč za nove začetke. Do sredine meseca se bosta Venera in Jupiter srečala v vašem ozvezdju. Denar bo v vaše življenje prišel lažje kot sicer, zato bo to odličen čas za izboljšanje vašega finančnega položaja, poročanje Atma.hr povzema Zadovoljna.nova.rs.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!