Pevka Adele odkrito o spremembah, ki jih je doživela

Magazin 14. Okt 202106:22 > 06:22 0 komentarjev
Adele
Profimedia

Priljubljena zvezdnica, ki je znana tudi po tem, da ne mara prevelike pozornosti javnosti, je pozirala za naslovnico revije Vouge in po petih letih v intervjuju razkrila, kako je doživljala velike življenjske spremembe.

Adele naravnost blesti in v zadnjem času doživlja vrsto pozitivnih sprememb. Za oktobrsko izdajo ameriške in britanske revije Vouge je posnela fotografije, na katerih resnično sije, in odkrito spregovorila o ločitvi, zmenkih in drugih temah.

Adele
Instagram/osebni arhiv

Za britansko izdajo je pozirala v rumeni obleki, za ameriško v zeleni, obe fotografiji pa je objavila na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram. Takoj sta pritegnili veliko pozornosti sledilcev, zanju je prejela več kot tri milijone všečkov.

Po ločitvi spet našla srečo

Pred kratkim je potrdila, da je v zvezi s košarkarskim agentom, 39-letnim Richem Paulom, ter oboževalce razveselila z novico, da načrtuje izdajo novega albuma. Njegovega naslova še ni razkrila, prav tako ne datuma izdaje, dejala je le, da je zelo zadovoljna z besedili novih pesmi. ”Moram se pripraviti na to, da bom spet popularna, a znano je, da tega ne maram,” je dejala.

Adele
Instagram/osebni arhiv

Sama je album opisala kot svojevrstno pot od samouničenja do samoreševanja. Pesmi je pisala, da bi sama razumela, kakšna oseba je zdaj, in da bi to lahko pojasnila devetletnemu sinu Angelu, ki ga ima z bivšim soprogom Simonom Koneckijem.

Hotela je biti ljubljena

”Ko sem dopolnila 30 let, je moje življenje brez kakršnegakoli opozorila razpadlo. Bila sem na tleh in nisem bila srečna. Nihče od naju ni naredil ničesar slabega, nisva prizadela drug drugega. Preprosto sem hotela, da moj sin vidi, da ljubim in da sem ljubljena. To mi je bilo zelo pomembno,” je dejala o svoji ločitvi. Težko ji je bilo, ker sinu ni mogla jasno odgovoriti na vprašanje, zakaj z njegovim očetom ne živita več skupaj.

”Z albumom sem mu hotela razložiti – enkrat v prihodnosti – zakaj sem spremenila njegovo življenje, da bi našla srečo. Nekoč je bil zaradi tega zelo nesrečen in ne vem, ali bom kdaj lahko zacelila to rano,” še pravi Adele. Za nekdanjega soproga pravi, da je kot oče popoln za svojega otroka. Delita si skrbništvo, prav tako sta v Los Angelesu soseda, saj živita v sosednjih hišah in se še vedno dobro razumeta.

Zmenki zanjo niso bili mačji kašelj

Po ločitvi je hodila na zmenke in poskušala začeti novo zvezo, a je bilo težko. ”Hodila sem na zmenke, toda nekaterim moškim nikakor ni bilo prijetno z mano,” je dejala. Pozornost se jim je zdela zelo stresna in ni jim bilo prijetno, ko so bili opaženi v njeni družbi. ”Mojega novega fanta pa to sploh ne moti,” je dejala Adela.

Z Richem sta bila dlje časa sicer prijatelja, zdaj pa sta v zvezi. Pevka pravi, da je dosleden in pozoren, zdi se ji čudovit, zabaven in zelo pameten, skupaj pa sta res srečna. Sama je videti odlično in brez zadržkov je odgovorila na vprašanje o izgubi kilogramov. Pravi, da ni hotela samo shujšati, ampak postati močna.

”Mislila sem, da če postanem fizično močna, bom lahko nadzorovala tudi čustva,” zdaj pravi Adele, ki je izgubila 45 kilogramov. ”Ljudje o mojem telesu govorijo zadnjih 12 let, o njem so govorili, še preden sem shujšala. Nisem delila vsakega koraka, saj sem to naredila zase,” je še dodala.