Pierce Brosnan o soprogi pravi, da je luč njegovega življenja

Magazin 12. Apr 202210:30 0 komentarjev
Pierce Brosnan
Profimedia

Igralec Pierce Brosnan, nekdanji James Bond, izkoristi vsako priložnost, da svoji ljubljeni soprogi Keely Shaye Smith pove, kaj mu pomeni v življenju.

Irski igralec in producent Pierce Brosnan (68) zdaj praznuje tudi obletnico, ko je srečal svojo soprogo Keely Shaye Smith (58). Pred milijoni sledilci ji je poslal sporočilo: ”Pred 28 leti na današnji dan sva se srečala v Cabo San Lucasu v Mehiki. Bil je osmi april (8. 4.). Nekaj ​​let pozneje sva se poročila na irskem v gradu Ashford, nato je bil četrti avgust (4. 8.) Simbolika 8448. Ti si moja ljubezen za vedno. Razveselila si moje življenje. Ti si moja luč, moje življenje in moja ljubezen,” je v romantični objavi na svojem uradnem Instagram profilu zapisal Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan
Profimedia

Tu pa je še en datum, ki ga Brosnan nikoli ne pozabi in je prav tako povezan z njegovo dolgoletno ženo Keely Shaye Smith, ki je vstopila v njegovo življenje, potem ko je tragično izgubil svojo prvo soprogo. Keely in Pierce sta se zaljubila nekaj let po smrti njegove prve soproge Cassandre Harris. Pierce je mislil, da nikoli več ne bo mogel ljubiti tako močno, kot je ljubil njo. A prišla je Keely in vse spremenila. Par ima dva sinova, Parisa (21) in Dylana (25).

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!